• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Wat heb jij net gekocht/gekregen??

Freddy

Administrator
Forumleiding
Ik ben sinds kort weer begonnen met kickboxen, probeer nu 1x per week te gaan om weer wat fitter te worden.
Ben er ruim 5 jaar tussenuit geweest met sporten, de lange stop en leeftijd is wel te merken in mijn conditie en reflexen :sarc:
Met sparren al paar keer mijn lenzen eruit geveegd, voornamelijk door mijn eigen bokshandschoenen... als ik een stoot blok, dan schuift mijn handschoen regelmatig langs mijn oog en dan ligt mijn lens weer eruit.
Super vervelend, moet ik weer bokshandschoenen uitdoen, lenzen zoeken (als ik niet meer kan vinden, reserve pakken uit tas), handen wassen en lenzen weer indoen en dan is het rondje alweer voorbij :p

Dussssss... dit maar gekocht:

1581025475872.png

Hopelijk helpt dit met het lenzenprobleem, maar sowieso wat veiliger, ik moet de volgende dag mijn hoofd wel helder hebben om HighFlow in goede banen te leiden :sarc:
 

MrGiorgio

De Planner
Ik ben sinds kort weer begonnen met kickboxen, probeer nu 1x per week te gaan om weer wat fitter te worden.
Ben er ruim 5 jaar tussenuit geweest met sporten,
Serieus? Ben je al 5 jaar gestopt? En je was zo goed bezig? Ik dacht dat je de eerste Aziatische Joel Beukers ging worden?
Komen de filmpjes dan ook weer terug?
 

Freddy

Administrator
Forumleiding
haha ja tijd vliegt , niet normaal, eind 2014 zat ik krap met de tijd, volgens mij ging al mijn vrije tijd toen in het bouwen van mijn crossdesk :sarc:
Daarna ging mijn tijd in mijn zolder (gameroom, begin 2015), daarna was ik druk bezig met regelen van nieuwe bedrijfspand en de verhuizing en toen werd mijn dochter geboren en nu zitten we opeens in 2020 :sarc:
Filmpjes komen misschien ooit weer, hoop van wel, dan betekent dat ik weer fit ben :p
 
Bovenaan