• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Wat heb jij net gekocht/gekregen??

naast enkele Bluray en DVD's (Johnny English, Aquaman, Equalizer 2,...) ook iets duurdere tractatie gekocht voor op mijn PC aan te sluiten...

oculus rift S, vreemd genoeg moet ik regelmatig controleren dat ik in living blijf en niet plots in keuken sta (en moet tijdens het spel "Creed" blijken dat ik onvoldoende fysiek heb om lekker lui te spelen :rolleyes::p)
 

iSP

Member


Een Sapphire RX550 4GB kaartje =)

Wellicht niet van het grafische geweld zoals jullie gewend zijn maar ruim voldoende voor mij om zelfs mijn games op 4k te kunnen gamen op tv (Skyrim enzo). Dit is een van de weinige kaartjes die met enig modden (andere koeler) passen in mijn zeer lastige lage HTPC. Wilde eigenlijk de RX 5300 maar die kwam maar niet en wilde nu echt eens verder kunnen. Nu een geschikt ITX plankje voor mijn i5-5600k vinden zodat deze kaart zonder riser past.
 

Freddy

Administrator
Forumleiding
Mijn laptop van 2010 mag na 10 jaar dienst vervangen worden :)

Hield deze al in de gaten:

Want ik zoek specifiek een laptop met een aparte home en aparte end knop, deze knoppen gebruik ik best veel.
En een kleine touchpad die iets meer links is geplaatst.
Tegenwoordig doen fabrikanten de home + end knop bij elkaar of bij andere knoppen en moet je de FN toets gebruiken om de home/end knop te krijgen, vet irritant.
En wat is er met die huge touchpads tegenwoordig, ook super irritant omdat ik mijn rechter hand erop rust (onbedoelde kliks of muisbewegingen tot gevolg, ondanks als ik sensitivity op aller laagst zet). En ik gebruik toch meestal een aparte muis, dus zo'n gigantische touchpad is helemaal niet nodig.
Deze Acer Predator is een van de weinige 17", platte en lichte laptop met mijn vereisten :)

Mediamarkt nu een goede aanbieding met de BTW weg dagen, heb er maar gebruik van gemaakt:

1580050304918.png
 

Freddy

Administrator
Forumleiding
Ik twijfel nog, maar ik denk van wel omdat ik dit jaar zaterdagavond al weg moet.
Laptop scheelt behoorlijk veel tijd met opzetten en afbreken :)
 
Bovenaan