• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Kevin - Kevin - Project: Kraken

Kevin

New member
Hoi allemaal,

Ik ben Kevin uit Boxmeer, 40 jaar oud en vind het leuk om te gamen, tv series en films te kijken, spelltjes te spelen en leuke dingen te doen met mijn vrouw. We zijn nu bijna 4 jaar getrouwd na 11 jaar te hebben samengewoond. Ze is een geweldig mens, maar dat terzijde.

Computer spelletjes die ik speel zijn nu: World of Warcraft en Cities: Skylines. Soms speel ik ook Eve Online, maar dat wordt vrij snel monotoom. Iets anders dat ik graag speel is tabletop roleplaying, denk Dungeons and Dragons.
Tv shows die ik kijk zijn erg uiteenlopend: Lucifer, The Good Wife, Suits, Chicago Fire/Med/PD, Castle Rock, A discovery of witches, etc.

Ik werk niet (meer) en studeer ook niet meer als gevolg van mijn autisme -- een stoornis die erg veel (negatieve) invloed heeft op mijn leven.

Ik ben bij HighFlow terecht tekomen, omdat ik op zoek ben naar meer informatie rond water koeling. Ik ben aan het sparen voor een nieuwe pc en ik wil voornamelijk een zo stil mogelijk systeem die ook wat power heeft. Op dit moment heb ik nog een i5 3450 draaien en dat begint nu toch wel erg oud te worden. Spelletjes starten traag, en dat soort dingen. Water koeling spreekt me erg aan om mijn nieuwe systeem zo snel mogelijk te maken en toch zo stil mogelijk te maken.

Aangezien mijn huidige pc binnenkort vervangen zal worden, zal ik de specs geven wat ik op dit moment op het oog heb, in plaats van mijn lieve oude barreltje.

Project: Kraken
MoBo
Asus RoG Maximus XI Formula
CPUIntel I9-9900k
RAMUndecided - waarschijnlijk Dominator Platinum of G.Skill Trident Z Royal
VGAMSI RTX 2080 Sea Hawk EK X
SoundOnboard
HDD1Samsung 970 Evo 500GB M.2
HDD2Samsung 970 Evo 1TB M.2
OpticOnzeker, misschien een externe BLuRay of DVD-brander
PSUThermaltake Throughpower 750W Gold
CaseThermaltake View 71 RGB (wit??)
OSWindows 10 Pro
MonitorNog niet zeker: Opties zijn Samsung C32HG70, Samsung C49HG90 of Dell U4919DW
Keyboard
Razer Blackwidow X Chroma - Mercury white
MuisRazer Lancehead Tournament Edition - Mercury white
KoelingWaterkoeling - misschien zelfs wel al hard tubing....Groetjes,
Kevin
 
Hey Kevin.

wij hebben blijkbaar wel een paar zaken die overeenkomen...

Naast de Naam (ik ben ook een "Kevin", maar uit Vlaams Brabant) kijk ik ook graag naar de Chicago fire/PD en speel ik ook wel eens cities: skylines (al speel ik tegenwoordig vooral "PC building simulator" en " Farming simulator 19") en enkele andere spelletjes waarin je iets moet opbouwen.

De serie "Lucifer" spreekt we ergens wel aan, maar heb eerste deel gemist gehad waardoor ik de rest ook maar genegeerd heb.

extra, minder leuke, overeenkomst is dat ik ook "de stempel" autist heb gekregen goed 2 jaar geleden nadat ik al mijn hele leven problemen had met bepaalde prikkels. Ik heb na meerdere problemen waaronder een depressie mij laten onderzoeken de conclusie gekregen "hoog functionerend autisme met een bijkomstige vorm van dyscalcullie.
Ik heb gelukkig voor mij een minder erge vorm van ASS en heb een geweldig toffe baas gevonden die mij vast werk geeft (vaste ronde, vast vertrekuur,... en die vaak info geeft via mail (zodat ik dit kan opnieuw nakijken en rustig kan verwerken zonder een deel van de info te verliezen).
Door de steeds drukkere wegen heb ik echter vrees dat dit op een moment te druk zal gaan blijken en ik uit veiligheid beter van de baan afga (hierom doe ik ook avondschool voor mijn PC-kennis terwijl ik hiermee mijzelf ook enig sociaal contact verplicht)
 

Kevin

New member
Hartelijk bedankt voor de welkomst!

Kevin, ik ben blij voor je dat je jouw plekje hebt gevonden. Ik hoop dat dit zo blijft en dat het ook op de weg te managen zal blijven.

Lucifer is erg leuk en kan het dan ook van harte aanbevelen. Ik kan niet wachten tot seizoen 4 uitkomt. :)
 
Bovenaan