• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Tips/Ideeën met betrekking tot zijpaneel Phanteks Mini XLDS

Goeiemorgen,

Ik ben onlangs beginnen met het inbouwen van de hele toko in de Mini XLDS. Die kast die gemaakt is voor twee systemen en dergelijke.

Nu liep ik tijdens het monteren al tegen een probleem aan, en dat is het volgende.

Bovenin is er plek voor een ITX bord, onder mATX. Nu komt het ITX bord iets meer naar voren, omdat hierachter de voeding nog komt. Probleem is alleen, dat de hele handel zodanig naar buiten komt zetten, richting het zijpaneel, dat deze ook niet dicht kan op deze manier.

Het gaat niet om een aantal centimeters. Hooguit .75/1 centimeter. Het aansluitingsblok van het GPU block steekt namelijk iets uit. En stiekem de PCIe kabels ook, al kan ik deze misschien nog wel iets strakker de bocht om laten gaan.
Maak straks wel wat foto's voor de duidelijkheid, telefoon is aan het flashen nu.

Dacht zelf om een Dremel in het paneel te zetten. De kast op een kier zetten staat verschrikkelijk, en de hoek zal ook gigantisch zijn.
Misschien een offset in het paneel maken dat deze iets meer naar buiten komt in het geheel. Heb zelfs gedacht om het paneel heet te stoken zodat er een soort bol iets ontstaat. Lijkt ook niet echt mooi op een strakke rechte kast.

Dus ik dacht: Gooi het in de groep, misschien zit er een gouden idee tussen! Fijne kerst!

Groet,

Jacco
 
Geen gpu erin zetten alleen op je matx bord,en op je itx via de cpu?

Of misschien een riser gebruiken.
Gaat lastig, zijn allebei gamesystemen. Dus die GPU gaat niet weg. Denk dat het een uitsnede wordt in de window. Misschien niet het allernetst, maar daar kan ik misschien later nog iets leuks op verzinnen.
 
Bovenaan