Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Krokante dunne bodem traditioneel gebakken op steen. Met verse kastanjechamignons, spalla cotta (Italiaanse ham), 100% natuurlijke mozzarella en biologische pomodori. Keuze uit traditioneel of volkoren deeg. (oorsprong: Lazio, Midden Italië)
Keuze uit: Traditioneel 32cm, Volkoren 32cm, Mozzarella of Mozzarella di Bufala .
Alle respect voor de diepvriespizza in het algemeen en smaken verschillen etc, maar ik denk dat je het goed ingeschat hebt.
Kon vanavond wederom de verleiding niet weerstaan om weer wat bij CIRO 1939 te bestellen:
Cannelloni Verdi
Vers bereid door onze Italiaanse chefs. Cannelloni (verse pastadeegrollen) gevuld met ricotta e spinazie, getopt met tomatensaus van biologische pomodori, parmigiano (parmezaan uit Parma) en basilico.
Ancora Focaccia
Zacht, Italiaans gekruid focaccia broodje met knofllookboter
en als toetje:
Cannoli all'Amarena
Krokante deegrollen gevuld met zachte zoete ricotta met stukjes chocolade en amarena saus.
Uiensoepje (met gewone, rode, witte, lente en nog een soort uien)
Zelfgemaakte lasagna (niet met gehakt met het oerdegelijke recept met stoofvlees, deeg zelf gerold)
ALs toetje (ben de naam kwijt) een appel ingepakt in bladerdeeg.