• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Cooling upgrade voor Xbox One faalt een beetje...

MiQuel1990

New member
Beste modders,

Het is een tijdje geleden dat ik hier voor het laatst ben geweest. Maar aangezien ik hier prachtige builds voorbij heb zien komen weet ik zeker dat ik hier aan het juiste adres ben.

Ik heb mijn standaard Xbox One fan (op het enige aanwezige koelblok) vervangen voor een Corsair AF120 120mm fan. Alleen nu blijkt dat de fan niet genoeg koelt om de Xbox op een lage temperatuur te houden. De Xbox sluit zichzelf af na enige tijd en bij het herstarten krijg ik een mooie melding dat het apparaat te warm is geworden.

Mijn vraag; Graag jullie advies over welke fan goed geschikt is als in de zin van het verplaatsen van veel lucht in combinatie met geluid en prijs. Het mag met of zonder LED zijn want ik zie er nu toch geen fluit van...
De Corsair fan is overigens veel te luid @ 12V...

De standaard fan: PVA120G12R-P01-BB (12V 0.50A)
Huidige fan: https://www.highflow.nl/aircooling/...edition-led-blue-1500rpm-co-9050015-bled.html

Ik heb voor in de tussentijd maar even ATX voeding gestart en een 200mm fan links en een 120mm fan rechts geplaatst voor het aan- en afvoeren van lucht wat tot zover goed werkt. :woot
 

Freddy

Administrator
Forumleiding
Had je geen problemen met de standaard fan en draaide die veel harder?
Anders kan het zijn dat het koelblok niet meer goed op de chip zit, ik zou eerder daar het probleem zoeken (koelblok eraf, schoonmaken en nieuwe koelpasta erop).
 
Bovenaan