• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Minder naar de bioscoop?

Ben jij in 2014 minder naar de bioscoop geweest dan daarvoor?


  • Totaal aantal stemmers
    12

MrGiorgio

De Planner
Ik heb het aan mezelf gemerkt dat ik minder naar de bioscoop ben geweest afgelopen jaar.

Maar ik ben benieuwd of meer mensen dat hebben.
 

Sw333t

I Love my NUC
Te weinig echt aanbod qua films die ik leuk zou vinden.
Enige was Despicable Me 2 die we gezien hebben afgelopen jaar.
 

Ubbidude

New member
Niet genoeg aanbod wat interessant was voor mij, ben alleen geweest als mij gevraagd werd om mee te gaan.
 

Hyperion

Member
9.6 euro PP vind ik met de haren gegrepen Ik kijk nu alles later thuis voor +-5 euro voor 2 personen enkel bij een HEEEEL goede film ga ik nog.
En dan klagen dat er minder volk naar de bioscoop gaat ... avond bios is voor mij en men vrouw +- 28 euro drank en chips + heen en terug 25Km aan 0.3 euro/km = 15 euro gaat me te ver.
Zeker om dan naast Jan en Fien met de nacho's en zak chips te zitten.... kraak kraak "wil je drinken" .... "nee ik heb nog" kraak kraak :)
#verzuring !
 

Hightower

chef prutser
Pff, kan goed 3 jaar geleden zijn, dat we naar de bios gingen.
Kleine gekregen, de vrouw avonddiensten draaien, papa overdags werken.
Dus druk, druk en weinig tijd om naar de bios te gaan.
 

DBRichard

New member
Ik heb "Nee juist meer" gestemd aangezien ik sinds afgelopen jaar een bioscoop abonnement heb genomen en 80% van alle films heb gezien sinds Juni :D
Ik ben een zware bioscoop fan en film gek en ik ga naar bijna alles (niet fifty shades).
Ik zie dat veel films het niet waard zijn als je per film 9 euro ofzo moet betalen, daar ben ik het helemaal mee eens en zonder dit abonnement zou ik juist veel minder naar de bios zijn geweest.

Ben 6x naar Guardians of the Galaxy geweest in de bios alleen. (nutteloze toevoeging maar dan weet je hoe erg mijn verslaving is)
 

MrGiorgio

De Planner
Thanks voor de statistieken.
Misschien zijn er wel meer films uitgebracht vorig jaar, zodat je wel in absolute aantallen wellicht gelijk bent gebleven.
Maar daar kunnen ook abonnementshouders tussen zitten zoals ROGRichard.
M.a.w. dat we buiten de abonnementshouders gemiddeld minder naar de bioscopen gaan.

Trends kunnen heel hard ineens gaan. Dat zag je wel aan de optische schijfjes. Het is nog niet zo lang geleden dat iedereen alles maar wilde en moest branden. Tegenwoordig is streamen het toverwoord.

Pathe en Videoland bieden wel online films aan voor ongeveer € 5. Maar dan heb je het over films van 2014. Maar thuis heb je weer niet datzelfde wat je in de bioscoop wel hebt.

Vroeger (hoor deze ouwe man nou eens) had je in de bioscoop ook nog wel eens wat oudere films die 2 a 3 weekjes in de reprise draaiden. Kon je voor n prikje oudere films zien. Misschien moeten ze dat weer doen.
 

MrGiorgio

De Planner
Eens! Niet alleen bij concerten, maar ook in de bioscoop heb je steeds meer mensen die gewoon aan het kletsen zijn met elkaar terwijl ik (en anderen met mij) gewoon een kaartje betaald heb speciaal om de voorstelling te kunnen zien.
 

DutchMicro

Prutser
Eens! Niet alleen bij concerten, maar ook in de bioscoop heb je steeds meer mensen die gewoon aan het kletsen zijn met elkaar terwijl ik (en anderen met mij) gewoon een kaartje betaald heb speciaal om de voorstelling te kunnen zien.
Concerten is nog erger, loop tegen een muur van mobieltjes aan te kijken en als je mee brult kijken ze je boos aan omdat je hun video aan het verpesten ben.
 

Thierry

perfectly imperfect
Afgelopen jaar minder geweest, niet door het aanbod maar van wege de kleine enzo, prijs bios maakt me niet zo veel uit, happie eten met een biosje erna kost me net zoveel als een avondje zuipen.
 

Freddy

Administrator
Forumleiding
Ik ben ook minder geweest, volgens mij omdat er gewoon minder films waren waarnaar ik echt naar uitkeek.
Comedie, romantiek, speelfilm, thrillers etc. kijk ik liever thuis.

Maar blockbusters met dikke special effects moet ik wel in de bioscoop kijken hoor :)
 
Bovenaan