• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

20cm radiator voor HAF miditower

MrGiorgio

De Planner
De Phobya Xtreme 200-V2 is een 200mm radiator. Volgens de specs op de site van CM zou die moeten passen.
Ik weet alleen niet hoeveel ruimte er is voor de NF-A20 erop. Dat zou je zelf moeten kunnen meten.

En als je dan toch aan het meten bent, dan weet je ook gelijk of push pull zou lukken of niet.
 

Jaap

New member
Het houdt niet over: 40mm max voor radiator plus fan. Met wat boorwerk zou de radiator ook bovenop de kast (aan de buitenzijde dus) kunnen worden geplaatst, met één fan aan de binnenzijde er onder. Er staat al een 20cm fan voorin deze kast maar ik vraag mij af of die slappe lamellen zullen doorbuigen als hij horizontaal wordt geplaatst. Veelal zijn de lagers ook niet bedoeld voor trekbelasting.

*Phobya Xtreme 200 - V.2 - Full Copper*

This radiator is optimal for slow-spinning fans with a diameter of 180mm and more. The Phobya Xtreme 200 radiator may also be used without a fan, the cooling performance is sufficient for small systems. The passive performance can be improved by completely removing the fan adaptor plates for maximum cooling surface.

Dimensions: (L x W x H): 240x199x45mm
Hole spacing for the radiator grill (LxW): 185 x 185mm
Fan compatibility: 1x 180-225mm (Silverstone & Xigmatek Blackline and Blueline & Phobya Phobya G-Silent 18 700rpm)


haf_a.JPGhaf-b.JPG

De CPU doet max 125W en de videokaart max 180W. Deze radiator bezit toch voldoende koelcapaciteit bij 30 graden binnentemperatuur?
 

MrGiorgio

De Planner
Als die 45mm dik is, zal dat dus niet gaan als je maar 40mm ruimte hebt.

Coolermaster kennende zullen de "lamellen"niet gaan doorbuigen als je de radiator er bovenop legt en de ventilator eronder.

Passief gebruik is alleen voldoende bij n licht systeem. 125W voor de cpu klinkt niet als n licht syteem, maar meer als n i7 of een i9.
 

Jaap

New member
Een Xeon. Is dat te doen, 300W met een 20cm radiator plus 20cm fan?

Heeft Highflow een toonzaal waar de diverse fans zijn te bekijken? Ik zou de lagers ervan willen inspecteren... een webwinkel heeft ook zo zijn beperkingen.
 
Bovenaan