• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

GTX 780 Sli of titan

Kohlzz

New member
Hey peeps,

Nu had ik beslist twee asus gtx 780's te nemen maar dan kwamen ze weer zeggen over titan. Nu geraak ik er nog niet uit.
Neem ik nu twee 780's of een single titan en na paar maand een tweede titan in sli?

paar meningen zou welkom zijn, alvast bedankt!
 

Hyperion

Member
Enkel voor titans gaan als je in super hoge resoluties gaat gamen daarmee bedoel ik 3monitor full hd en verder.
Of als je zegt ik heb geld te veel en ik wil titans omdat het kan.
Sent from my iPad using Tapatalk
 

Kohlzz

New member
Het is niet omdat ik het geld heb dat ik het ook echt wil. Bij mij ga het er alleen om dat het echt goed moet zijn want mijn nieuwe pc ga weer een hoop kosten en wil er wel een lange tijd mee kunnen doen zonder te upgraden, al lijkt me dat moeilijk.

3 monitoren ben ik niet voor, ik kijk me suf op de randen van elk scherm. Ga wel voor 1440 of 1600p gaan
 

enthernal

underwater
Even my 2 cents, maar wat je van plan bent (een monster PC bouwen en het daar jaren mee doen) is eigenlijk niet de beste optie. Stel dat je nu 2 of 3 780 in SLI zet om je ubber-rig te bekomen, dan is het de eerste jaren zoizo overkill. In die tijd verbruikt het ook een stuk meer. Na een paar jaar zal je op het niveau komen je dat je 2-3 kaarten zijn wat je nodig hebt voor je wensen. Dan verbruiken ze nog steeds even veel of zelfs iets meer. en 1 of 2 jaar later is het outdated en ben je toch weer aan updaten toe.

Wat je het beste kan doen als je voor lange tijd goed wilt zitten is een degelijke basis nemen, goede voeding, moederbord met alle gewenste features (hier kan X79 goed helpen), met een lekker zware CPU. Voor die zaken slijt een game PC nauwelijks. Dan steek je er qua grafisch kaart in wat je nodig acht. Bijvoorbeeld 1 780 of zelfs een 770 als dat voldoende is. Draai er 2 jaar ofzo mee en koop dan een nieuwe die terug net voldoet. Als je oude kaart voor nog ietwat kan verkopen zal het je minder kosten en minstens even lang mee gaan, met minder kans op problemen of dat je PC toch ineens een game niet meer aan kan.
 
Bovenaan