• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Lelijke GTX 1080 waterblok advies gevraagd

Unilythe

Member
Ik heb al sinds vorig jaar de Lian Li PC-O11 ROG kast. Nog steeds niets in gebouwd omdat mijn huidige videokaart er horizontaal niet in past, en verticaal (vind ik) nogal lelijk is. Hier is de blok in kwestie:


https://www.ekwb.com/news/ek-releases-msi-gtx-1080-tf6-full-cover-water-block/

Ik vind het zelf enorm lelijk dat een deel van de PCB volledig zichtbaar is. Dat is ook precies de reden waarom ik een Asus Formula moederbord heb. Maar goed, het duurt veel te lang voordat een nieuw generatie GPU's uitkomt en ben klaar met wachten, dus heb besloten toch maar de kaart verticaal te plaatsen met de mooie nieuwe Cablemod vertical GPU bracket. Moet nog wel eerst even meten of die past boven mijn radiator, maar goed. Daar vind ik wel wat op.

Mijn vraag is dus het volgende: Heeft iemand enig idee hoe ik eventueel de PCB van mijn kaart kan afdekken zodat deze niet meer zichtbaar is? Van mijn part is een plaatje acryl voldoende, maar ik heb geen idee hoe ik dat mooi zou kunnen aanbrengen. Ik ben niet zo'n doe-het-zelfer, maar ben bereid iets nieuws te proberen dus alle ideeën zijn welkom!
 

Freddy

Administrator
Forumleiding
Je hebt rechtsonder 2 gaatjes, dus je zou redelijk eenvoudig een plaatje van plastic/dun hout o.i.d. kunnen zagen of knippen en het dan vastschroeven.
 

Unilythe

Member
Als ik thuis ben kijk ik even, maar ik ben er redelijk van overtuigd dat mijn EK backplate daar aan vast zit.
 

Unilythe

Member
Inderdaad zit daar mijn backplate, dus die gaten kan ik niet gebruiken. Op dit moment is mijn plan om een acryl plaat over het rechterhalf van de GPU block te plakken (met dubbelzijdige tape zodat het niet blijvend is), en nog iets leuks te doen daarmee zoals een frosted RGB logo erin oid.

Voor nu heb ik eerst net de Cablemod Vertical GPU bracket bij jullie besteld. Ik wacht even hoe dat zit voordat ik verder beslis.
 
Bovenaan