• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

EK-MLC Phoenix is hier! De nieuwe modulaire AIO waterkoeling kit van EKWB

Freddy

Administrator
Forumleiding
EK-MLC Phoenix is een productlijn voor modulaire waterkoeling en de volgende generatie van verbeterde AIO (All-in-One) waterkoeling oplossingen.

Gemaakt voor mensen die niet bereid zijn om een volledige aangepaste loop samen te stellen of niet genoeg tijd hebben voor het onderhoud ervan, maar toch aandringen op een high-end koeloplossing.
Het belangrijkste kenmerk van EK-MLC is het modulaire ontwerp en de mogelijkheid om meerdere voorgevulde waterblokken in willekeurige volgorde toe te voegen!

Een EK-MLC stel je nu heel eenvoudig samen:
1) Kies je gewenste radiator grootte
2) Kies jouw CPU blok (Intel of AMD)
3) Klaar! Of als je ook jouw GPU wilt koelen, heb je stap 4:
4) Kies jouw GPU blok

Nu eindelijk uit voorraad leverbaar in Nederland, uiteraard bij HighFlow :)

EK-MLC Phoenix Radiator Core ModuleEK-MLC Phoenix CPU module - Intel/AM4EK-MLC Phoenix CPU module - sTR4EK-MLC GPU Core
 

Unilythe

Member
Volgens EK zelf is het ook belangrijk om voor elke koelblok een radiator te hebben. Niet alleen voor het koelvermogen, maar ook omdat de radiator de pomp bevat, en één pomp is niet sterk genoeg voor twee koelblokken. Dus als je er een GPU bij doet, zegt EK dat je er ook een radiator bij zou moeten doen.

In hoeverre dit ook uit tests blijkt weet ik overigens niet. Misschien werkt het prima met één radiator en twee koelblokken.
 
Bovenaan