• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Recente inhoud door Nighthawk

 1. N

  3DMARK Vantage Scores

  ow, kalm kalm, ik heb geen gtx295 dus zit ik ook niet tot in detail de overclockmogelijkheden ervan te bekijken aangezien ik wacht op de gt300, no rush. In het verleden was het altijd trimmers solderen om de protections te omzeilen, geen ovp des te beter eh.
 2. N

  3DMARK Vantage Scores

  Toch niet zonder dat OVP/OCP in actie treedt zou ik zo denken ;)
 3. N

  3DMARK06 Scores

  Daar kan ik je alleen maar gelijk in geven, ik haalde +- dezelfde score met 2x 4870X2 in CF en een QX9650 en DDR2 lol. En op lucht dan nog! Komaan Edtje, verdiep je eens in de settings ;) Je zou toch tegen de 30k moeten gaan plakken... Waarom een Ferrari kopen als je niet af en toe plankgas zou...
 4. N

  Microcool Banchetto

  Je moet inderdaad wat opletten met de kabel lengtes. Op zich niet zo een probleem, het moederbord zit op een aparte plexi plaat die via rubber voetjes wat hoger is opgesteld, daaronder zijn openingen voorzien om de kabels door te steken. Je maakt dan gewoon het bochtje om de kabels onder de...
 5. N

  Welk nummer luister je atm? (Muziek)

  Heb het gevonden, Mylo - Paris 400. Toch bedankt!
 6. N

  Welk nummer luister je atm? (Muziek)

  Dat is het zeker niet, is zeker van voor 2005, meer weet ik er niet over... Bedankt toch al, alle hulp is welkom :)
 7. N

  Welk nummer luister je atm? (Muziek)

  Hey, iemand die me kan helpen voor de titel van een nummer te vinden? Het komt me bekend voor maar ik kan het niet plaatsen. Hier is een FRAGMENT. Ik zou het willen gebruiken voor een compilatiefilmpje maar dan heb ik eerst de titel nodig eh :) Hopelijk herkent iemand het...
 8. N

  fatal_error eerste casemod/ build log/upgrade

  Who cares, is bij mij net hetzelfde, zolang de case er vanbinnen clean uitziet is het goed, en dat is zeker het geval bij jou :)
 9. N

  dope's buildlog

  Die fans als shroud, waren dat kapotte fans? Want anders kan je de shrouds bijna evengoed kopen. Had hetzelfde willen doen, maar wou geen werkende fans opofferen :) Dat is inderdaad een pijnpunt voor iedereen die NB-CPU connectie, maar goed opgelost. Nice build!
 10. N

  Fans op radiator: Blazen of Zuigen?

  Idem dito, op een minuutje is de boel gekuist :)
 11. N

  Bitspower black nickel plated fittings

  Daar is een truukje voor hoor, voor je de fitting monteert, neem je ze ff vast en kijkt hoe vlot ze draait, als het echt moeilijk gaat moet je gewoon eens een minuutje wat heen en weer draaien, hoe langer je draait, hoe makkelijker dat het zal gaan uiteindelijk. Ook geen half uur zitten draaien...
 12. N

  Verlengkabel PCIe -> 6-pin 40cm

  Ja maar dat is geen extension cable eh, das een gewone kabel met standaard lengte lijkt me, of ben ik mis...
 13. N

  Forum Bug List

  Ja het is iets stom maar ik ga het toch maar melden. Op elke pagina staat onderaan de tijdzone vermelding: "Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:04." Volgens mij zitten wij toch in GMT +1. Het uur is wel juist. I know, stom maar het viel me gewoon op :)
 14. N

  Hav NoName

  Hardware kan toch mooi zijn :)
 15. N

  vhrgamer's watercooled Cosmos S build.

  Stomme vraag, maar is je cpu block correct gemonteerd? Logo staat namelijk zijdelings nu. Kweet niet eh, is maar een vraag :) Idem dito probleem gehad bij een build bij een vriend, dat kleine hoogteverschil tussen de NB en cpu block, beide van swiftec, gelukkig kunnen oplossen dat het nog mooi was.
Bovenaan