• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

[TKA] F-Secure (1 jaar, 5 apparaten)

Status
Niet open voor verdere reacties.

DBRichard

New member
1. Volledige naam van het product: F Secure SAFE (1 jaar, 5 apparaten)
2. Welke datum heb jij het product gekocht? Niet gekocht, gekregen dankzij een prijsvraag van Play3r.net, ongeveer 2 weken terug
3. Hoelang heb jij het product in gebruik. Niet
4. Waarom wil jij het verkopen? Alle systemen hebben hier Kaspersky voor de komende 2 jaar.
5. Is de aankoop bon/factuur nog aanwezig? Nee was een Giveaway prijs
6. In welke staat verkeerd het verkochte product? Ongebruikt
7. Zijn de accessoires nog aanwezig? NVT
8. Wat is je richtprijs? Richtprijs is 60 euro maar voor Highflow'ers lijkt me 40 (voorheen 50) een goede kortingsprijs.

Retail van dit pakket is 79,95 euro, meer informatie kan worden gevonden via de link: https://www.f-secure.com/nl_NL/web/home_nl/safe

Nogmaals het gaat hier om een code die je 1 jaar lang het SAFE pakket van F-Secure aanbied op 5 apparaten waardonder Windows, macOS, Android en iOS ondersteund zijn.

Levering is digitaal, je ontvangt na betaling via PM de link die ik ontvangen heb, hierin staat de code die je na het maken van een account op F-Secure kan gebruiken.

Player heeft er een review van gedaan dus hier is dat artikel: F-Secure SAFE Review | (het pakket dat ze reviewde was voor 3 apparaten maar verders geen verschil)
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan