• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Bitspower flow meter

Slader

prof klikker
Heren,

Gezien mn vorige pc stierf omdat m'n loop niet rond ging dacht ik bij deze pc een bitspower flow meter er tussen te zetten, nu heeft die een maand goed gedraaid... Om vervolgens van zijn as af te draaien :IMG_20200125_111416.jpg

Mijn vraag, heeft iemand ervaring met deze flow meters, is dit iets wat vaker voorkomt of voor kan komen of heb ik een maandagmorgen model?

Als dit vaker voor kan komen, welke flow meter kan ik dan beter nemen? Ik heb namelijk geen zin om elke maand mn loop te moeten drainen om een klote metertje te fixen...
 

l3p

Moderator
Forumleiding
Mijn advies, kies een andere flowmeter. Heb deze stuk of 12 x gebruikt waarvan er 4 gingen lekken.
 

Freddy

Administrator
Forumleiding
Dit is voor het eerst dat ik dit zie :oops:
Verder nauwelijks RMA aanvragen voor gehad voor deze flow meters.
Ik denk dat je een pechproduct hebt, raadt je daarom aan om hiervoor rechtstreeks contact op te nemen met BP: bpsales@bitspower.com

@l3p Heb jij ze alle 12 in een keer ontvangen? Dan zou het een slechte batch van lang geleden kunnen zijn.

Ik heb 3 van deze in mijn Crossdesk (2014), draait nu al 5 jaar en hopelijk blijven ze nog een tijdje langer mee draaien :sarc:
 

l3p

Moderator
Forumleiding
De eerste batch van BP waren er 4 van de 8 lek.
Vervolgens heb ik anderhalf jaar later nog eens 4, waarvan Vincent zei dat ze verbetert waren, waarvan er ook 1 lek was.
Daarna heb ik ze niet meer gebruikt. Tja..
 

Slader

prof klikker
Ik heb uiteindelijk besloten een 2de bitspower flowmeter te bestellen gezien freddy hier goede ervaring mee had. De 2de is na een maand ook overleden met hetzelfde issue. Vervolgens werd het verhaal nog beter gezien die ook is gaan lekker door de extra druk opbouw,

Ik heb een mail gestuurd na bitspower sales maar hier nog altijd niets op ontvangen.

Ik deel ondertussen l3p zijn ervaring, de bitspower flow meter komt er bij mij niet meer in. Beetje een domper op het merk waar ik altijd blind vertrouwen in had.

Ik heb in ieder geval de bitspower er helemaal uit gehaald en heb een Bykski erin gezet... (deze is nu uit de webshop dus gok zomaar dat het de laatste was šŸ˜‚)
 
Bovenaan