• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Aquacomputer Farbwerk RGB led-controller

XenoMorpH

Active member
Ik ben van plan om een AC-farbwerk led rgb-controller aan te schaffen. Alleen zit ik nog te twijfelen tussen de bluetooth versie en de aquabus versie.

Voordelen van de auquabus versie is dat deze te bedienen is in Aquasuit en dus ook temp sensoren op aan gesloten kunnen worden om verschillende kleuren te geven bij bepaalde temps. (Ben in het bezit van Aquaero 5).

Voordelen van de BT versie is de android app die gebruikt kan worden om kleur instellingen aan te passen zonder daarvoor de software te gebruiken.

Beide versies zijn via USB ook los te bedienen, de BT versie heeft vanwege de BT toevoeging geen Aquaero functie.

Mijn vraag: Wie heeft al ervaring met 1 van beide modules? Is de Aquabus versie de moeite waard om te besturen via Aquasuit, of geeft het weinig echte meerwaarde waardoor de BT versie eigenlijk een betere optie is vanwege de losse android app welke dus enigsins als afstandsbediening fungeert?
 

tdesmet

New member
Als je in het bezit bent van de aquaero, zou ik resoluut voor de AC versie gaan. Wat ik ook gedaan heb :p

Voor de BT versie moet je al een app downloaden, dus ook software nodig. Plus je gebruikt sowieso al het aquasuite software voor je aquaero in te stellen. De besturing via Android is wel leuk op zich, maar ik persoonlijk zou dit na 3x al nooit meer gebruiken. Liever de mogelijkheid om allerlei sensors aan de kleuren te linken. :)

Maar aangezieen we al een paar maand verder zijn, zal je hem wel al hebben. :p
 

XenoMorpH

Active member
Integendeel....Ik kan niet kiezen...hahaha

Lees inderdaad wel dat mensen meer voor de ABgaan.Misschien moetik dat maardoendan :)
 
Bovenaan