• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Recente inhoud door Rinneh

 1. R

  FT03 Supra Edition

  Mis wel een beetje het mod gevoel....is eigenlijk alleen een assemblage. Ga je nog echt stuff aanpassen enzo?
 2. R

  K.3nny's Parvum Aurora case

  Hoe zitten die blokjes die alles bij elkaar houden dan bevestigd? Ga denk ik toch maar eens aan de Parvum cases.
 3. R

  K.3nny's Parvum Aurora case

  Mooie color scheme, zie je niet veel terug! Hoe zit het trouwens met de stevigheid van deze kast?
 4. R

  Acrylic ITX by Parvum Systems

  The Parvum cases really grown on me. Might want to replace my Fortress FT3 and make a build with this case. I love small sleek cases but this seems ideal for a mATX with 2x12 case.
 5. R

  Lori Lemaris (FT03-mini CPU+GPU)

  Dat zijn zeer zeker acceptabele temps.
 6. R

  Lori Lemaris (FT03-mini CPU+GPU)

  Dat is inderdaad heel erg netjes. Ik denk dat ik dankzij deze build er ook maar aan ga wagen om met 1 rad te werken. Ik clock niet heel erg veel over en wil gewoon een stil systeem 2500k+670gtx. 70c voor een cpu vind ik niet zo'n probleem als mijn gpu onder load de 70 niet bereikt.
 7. R

  Lori Lemaris (FT03-mini CPU+GPU)

  Hoe zijn je VRM temps?
 8. R

  Swiftech H220

  Ik ben al een tijdje aan het nadenken over hoe ik deze set in een Silverstone FT03 kwijt kan. Hebben de meer ervaren modders hier misschien ideeen voor? Ik dacht eerst eraan om 2 120mm fanholes te maken in de achterkant. Probleem is dat de radiator zodanig dik is in combi met de fans dat ik...
 9. R

  Swiftech H220

  Dit setje wil ik maar al te graag aanschaffen. Alleen geen idee hoe ik dit in een SIlverstone Fortress 3 ga bouwen. Ik denk dat ik hiermee in combi met een leuk Geforce 670gtx blok in 1 keer dan klaar kan zijn.
 10. R

  Lori Lemaris (FT03-mini CPU+GPU)

  Is het niet mogelijk om een soort van spacer/washer tussen de koppeling en het blok te plaatsen zodat je die 2mm kan overbruggen?
 11. R

  Lori Lemaris (FT03-mini CPU+GPU)

  Heb 'm op dit moment ook passief gekoeld de VRM's na een ruim half jaar draaien ngo geen problemen gehad. Onderload kan ik de heatsink in ieder geval nog aanraken, goed heet maar niet zodanig dat ik het niet kan aanraken. De VRM's worden al warm met de referentie koeler omdat deze doorleuk de...
 12. R

  Lori Lemaris (FT03-mini CPU+GPU)

  Hulde dat je het erin wist te krijgen, ben extreem geinteresseerd naar de temperaturen ook.
 13. R

  Lori Lemaris (FT03-mini CPU+GPU)

  Nope. Vond dat overigens wel een mooie oplossing die je daar had gemaakt. Maar de onderplaat zou ik op de voeding ventilatie na dichtmaken en dan in de achterkant plaat een 120mm fan hole zagen zodat ik hiertegen een rad kan plaatsen met een ventilator die dan recht de kast in blaast. De lucht...
 14. R

  Lori Lemaris (FT03-mini CPU+GPU)

  Heb die van Arniebomba gechecked maar die is wel heel extreem :D. Ik denk dat ik gewoon een gat voor een extra 120mm rad in de achterkant maak onderin waar je normaal de schuine bracket voor een 120mm fan hebt zitten die lucht uit de onderkant trekt. Ik cover dan het gat aan de onderkant. Haal...
 15. R

  Lori Lemaris (FT03-mini CPU+GPU)

  Ben benieuwt hoe de temps gaan worden, ik wil iets soortgelijks doen in mijn Fortress 3 mATX kast. Heb dan alleen een i5 2500K en een 670GTX. Wou al een jaar terug beginnen maar heb het uitgesteld.
Bovenaan