• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

[BIZAR] Airplane crash in Afghanistan

sir serial

Republic of Gamers

A cargo plane crashed in Afghanistan killing all seven crew members on board Monday.

All seven were U.S. citizens, the cargo carrier National Airlines said.

The crash happened shortly after takeoff from Bagram Air Base in Afghanistan, the U.S.-based company said. The Boeing 747-400 was en route to Dubai, United Arab Emirates.

"This was a purely cargo flight and no passengers were aboard," a company statement said. "Cargo consisted of vehicles and routine general cargo."

National specializes in moving freight for the military and businesses, as well as charter passenger service in the Middle East.
 
Die beelden heb ik ook gezien vanmiddag... dacht dat t in Kabul was?!

Ziet dr naar uit dat deze "stalled"...

8.jpg
 
naart schijnt was de lading niet goed bevestigd.
Tijdens het opstijgen is een deel van de lading naar achteren geschoven waardoor het vliegtuig dus overtrokken geraakte en uit de lucht viel...
 
Eerste keer dat ik het filmpje helemaal zie, had het al vernomen hier en daar.
Dit toestel is inderdaad flink aan het stallen, je ziet daarna ook de typische neusduik die daarop volgt.
 
Ja die duik is de laatste poging die die piloot nog kan maken om snelheid en lift te creeeren maarja ... zo laag aan de grond met zon toestel ... dat is gewoon einde oefening ...
 
Het hoeft niet zo zeer een poging van de piloot zijn hoor... Dat kan evengoed een reactie zijn van het vliegtuig door te lage snelheid waardoor het op natuurlijke wijze naar beneden zal duiken. Maar het is gewoon te laag boven de grond.
 
Idd zal cargo zijn die los zat en geshift is, eens in die stall heeft de piloot niets meer kunnen doen.
Zeer triest heb een paar jaar geleden in zaventem zo een tailstrike gezien van B-Cargo met veel geluk en net niet teveel geshifte cargo is die nog net terug gekomen.
Toestel was ook voor de vuilbak.
Spijtig van de inzittende

Sent from my Sony Tablet S using Tapatalk 2
 

Vergelijkbare onderwerpen

Terug
Bovenaan