• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Varkens raken opgewonden door muziek Jan Smit

Johnny

Moderator
Forumleiding
Lees dit XD, het filmpje maakt het helemaal af :icon_lol:

OSS - Van 'Leef nu het kan', 'Als de morgen is gekomen' en waarschijnlijk ook wel van 'Laura'. De varkens van boer Ad van Duijnhoven uit Oss worden opgewonden van de muziek van Jan Smit.

Bij het bezwangeren van varkens komen al lang geen mannetjesvarkens, of 'beren', meer kijken. Het wonder der natuur wordt tegenwoordig gewoon verricht met een zakje sperma dat via een buisje bij de zeug wordt ingebracht. Van zo'n kille bedoening wordt een varken natuurlijk ook niet warm, wat het insemineren soms tot een lastig karweitje maakte. Totdat Van Duijnhoven ontdekte dat de dames veel sneller in the mood komen als de muziek van Jan Smit op staat.

'Geiler'
"We draaiden al veel Nederlandstalige muziek op de radio, maar iedere keer bij Jan Smit was het heel typisch. Het was net alsof ze beter stonden en de zakjes er beter ingingen", zegt de boer. "De zeugen worden gewoon in een keer geiler van Jan Smit. Dat is toch wel een komische gewaarwording."

Varkenstaal
Komisch is het zeker, maar hoe het nou eigenlijk komt dat de varkens rooie oortjes krijgen van de Volendamse zanger weet Van Duijnhoven ook niet. "Tja, of Jan Smit in een soort varkenstaal zingt weet ik niet, maar ieder zakje gaat leeg, dus wat wil je nog meer?"

Management Jan Smit
Het management van Jan Smit kan wel lachen om het verhaal, maar wil er ook niet teveel over kwijt: "Hahaha… Ach ja, het is zeker nog zomer in nieuwsland… Als we op dit soort berichten serieus moeten gaan reageren dan zijn we daar de hele dag mee bezig."


Hahhaha XD
Bron Omroep Brabant: Nieuws, Sport en Evenementen
 
Bovenaan