• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Salland Automatisering B.V. faillissement

Sw333t

I Love my NUC
Dat ze een doorstart kunnen maken is mooi om te horen, maar de hele constructie er omheen om de huidige klanten "tegemoet" te komen slaat natuurlijk compleet nergens op.

Ik koop er niet meer in ieder geval.
 

enthernal

underwater
@Hukkel, voor de lol doen ze het niet, dat beweer ik ook niet, maar zie het zo:
- ze maken gewoon een doorstart, geen personeel afgezet, geen of nauwelijks wijzigingen aan prijzen, etc. het is gewoon dezelfde shop die onder een andere naam weer verder gaat.
- iedereen die er nog iets van te goed had is dat kwijt. De actie om hun klanten tegemoet te komen slaat ook op niets, da's gewoon een (dure) reclame actie.
- ze beginnen met andere woorden gewoon hetzelfde verhaaltje opnieuw.

Dat wil ook zeggen dat ze ofwel:
- binnen een paar jaar opnieuw failliet gaan als hun nieuwe investeerder de kraan toe draait.
- ze de zaak terug rendable moeten krijgen. DWZ. hetzelfde met minder uitgaven voor personeel of hun prijzen verhogen en hopen dat men nog steeds bij hen koopt (weinig waarschijnlijk, zeker de eerste jaren zal een deel van hun klanten bestand niet voor de 'service' zijn).

Dan kan je je afvragen waarom ze dat dan niet gedaan hebben voor hun faillissement? Simpel, dan betalen ze de komende X-aantal jaar hun schulden beetje bij beetje af, nu zijn ze er in een keer van verlost. Maw. dit is gewoon de simpele uitweg voor hun en klanten/schuldeisers zitten met de gebakken peren.
 
Bovenaan