Voor freddy alvast een gerecht maar benodigheden word beetje veel segmaar dus moet effe kijken zet alleen effe het menu op
als je het neit erg vind
Hapje:
Buche Van gerookte zalm met Mouse van Gerookte paling, en wasabiroom en een Tartiflette
*
Voorgerecht:
Steurfilet met een Farce van kleine groentjes, aardappeltorentje gevuld met duxelles tomaat concasse, dragon, en een sausje van preiroom.
*
Hoofdschotel:
Gevulde Hoevekipmet bospaddestoelen, gerookt spek peertje in safraan flan van spruiten, winterworteltjes. Bordelaisesaus en röstiaardappeltjes.
*
Dessert:
Crêpes Suzette Met roomijs en Voor de Verslaafde onder ons Veel Alcohol Proteïne>
Laat het smaken.
Mede Mogelijk Gemaakt Door Hotelschool Hasselt
Smaak van de week ( wat op dit moment (deze week) zich afspeeld in hasselt)
oftewel Sok heeft weer iets lekkers verzonne