• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Recente inhoud door Mannes

 1. M

  Welke flow meter

  De temperaturen zijn goed volgens mij, cpu onder load @ 4,5 GHZ 75 graden en gpu @ 2200 60 graden nu met dit warme weer ;)
 2. M

  Welke flow meter

  Is het mogelijk om een 2e pomp aan te sluiten?
 3. M

  Welke flow meter

  Nee hij is niet defect, ik heb er een ring in gedaan nu geeft hij aan 4 l/m, dat is dus maar 240 liter per uur, deze pomp kan 1500 liter per uur doen. Mischien is de loop te groot? zie foto.
 4. M

  Welke flow meter

  Het is dat ik graag de liter per minuut kan zien niet de rpm. ok ik heb hem aangesloten op een fan aansluiting en hij geeft aan 0 rpm, betekent dat hij het niet doet defect is?
 5. M

  Welke flow meter

  Hoe weet ik trouwens welke ring ik er in moet doen?
 6. M

  Welke flow meter

  Ik wou de flow zo hoog mogelijk houden daarom er geen ringetje ingedaan, foutje :)
 7. M

  Welke flow meter

  Ok ik heb de flowmeter er in zitten maar de flow indicatie van AISuite laat niks zien, staat op 0. Iemand een idee? De flowmeter draait als een gek trouwens dus dat is niet het probleem.
 8. M

  Welke flow meter

  Ah ok dat vind ik niet nodig, dat kan ik ook doen met AIsuite van asus. En weer dank je voor de reactie :) Ik ga trouwens voor de bitspower flow meter :)
 9. M

  Welke flow meter

  Nog een vraag is https://www.highflow.nl/watercooling/aansluitingen/flow-temp-meters/flow-meters/aqua-computer-electronic-flow-meter-g1-4-high-flow.html ook geschikt? Het oog wil namelijk ook wat ;)
 10. M

  Welke flow meter

  Ja dat klopt, super bedankt :)
 11. M

  Welke flow meter

  Het is de binnen diameter, ik heb trouwens ook een flowmeter aansluiting, kunnen ze daar ook op aangesloten worden?
 12. M

  Welke flow meter

  Hallo allemaal, Ik ben op zoek naar een flow meter maar weet niet zo goed welke ik zal aanschaffen. Mijn slangen en fittingen zijn 13 mm en ik wil hem graag aansluiten op mijn moederbord het is een Asus rampage vi apex. Alvast bedankt voor de reacties :)
Bovenaan