• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Recente inhoud door Joren

 1. Joren

  Wat heb jij net gekocht/gekregen??

  Zo'n crossmotor heeft standaard geen kenteken, mocht 'ie dat hebben dan kun je er als beginnend motorrijder vrij weinig mee want het vermogen ligt ver boven de maximale 11kw..
 2. Joren

  Wat heb jij net gekocht/gekregen??

  Yamaha YZ125 uit 2000. Loopt snoeihard en blok is bij deze wél goed. Kawasaki Kx250 (versnellingsbak aan stront) ingeruild. En tevens meteen voor €140 aan vers rubber.
 3. Joren

  Jorens Rover 200Vi

  :116:
 4. Joren

  Jorens Rover 200Vi

  Binnenkort; 3 punts gordels voorin Stapel bitumen voor de deuren isoleren Dikkere subwoofer+versterker Gevlochten remleidingen Mocht de auto deze winter niet verruild worden voor een bmw 328ci e46 dan waarschijnlijk rolkooi + 2,0liter turbo swap.
 5. Joren

  Joren's Kawasaki KX250 1999

  Oke.. Kawa geeft al wel meer problemen als honda. Achterremklauw was kats doordemidden gebroken.. Nergens te vinden in Nederland, na een maand zoeken uiteindelijk één gevonden op Ebay in Florida... Eindelijk die remklauw erop, 10 rondjes later valt de motor stil. Membraankleppen afgescheurd en...
 6. Joren

  Joren's Kawasaki KX250 1999

  Jawel. De Honda is verkocht, tijd voor een nieuw speeltje. Dit gaat wel een stukje harder als een 125 :108: De afgelopen 3 nonstop bezig geweest alles opnieuw in elkaar te draaien. Hier en daar was helaas een beunhaas aan het werk geweest. Maargoed, dat is allemaal hersteld. Ding steekt nu...
 7. Joren

  Jorens Rover 200Vi

  Waarom zou je in hemels naam een automaat willen opvoeren? Chippen is trouwens niet mogelijk bij modellen ouder dan 2001. Onderdelen haal ik bij de lokale autohandel.. :P
 8. Joren

  Jorens Rover 200Vi

  Daar ga ik binnenkort zeker even mee bezig ;) Nu even druk met school etc, daarna tijd zat om auto te verbeteren. Denk ook aan rolkooi, coilovers etc.
 9. Joren

  Jorens Rover 200Vi

  Officieel wel. We hebben er beide geen werk van gemaakt overigens. Ik rolde heel erg langzaam achteruit de parkeerplaats uit, niet eens in de versnelling. Zij fietsten door de goot achter de auto's langs waardoor ik ze onmogelijk kon zien.
 10. Joren

  Jorens Rover 200Vi

  Afgelopen tijd wat onderhuids werk gedaan.. De distriebutieriem was 2 jaar over datum dus die had even wat aandacht nodig :003: Ook de rubbers in de remklauwen voor hadden het opgegeven.. Nieuw subwoofer gescoort - hertz EBX300. 500w rms in een gepoorte kist. Ook voor heel weinig een 4...
 11. Joren

  Jorens Rover 200Vi

  Voor de geinteresseerden: Veel gereden, interieur gewisselt en bumpergaas zwart gespoten :)
 12. Joren

  Jorens Rover 200Vi

  Vermogen is aan de krukas ja. Run was niet optimaal, eerste run trok hij hem niet door tot aan toerenbegrenzer. 2e run wel, maar door gebrek aan een ventilator was de inlaat temp flink gestegen en daardoor wat minder vermogen. En zo kon ik dus tevens niet optimaal profiteren van de koude lucht...
 13. Joren

  Jorens Rover 200Vi

  160.8pk, 161.4Nm Dyno run was niet optimaal, maarja was gratis :P Met een goede run verwacht ik richting de 170
 14. Joren

  Jorens Rover 200Vi

  Dat is het eerste wat ik aan de auto heb gedaan :003: Heb blijkbaar nooit een goede foto genomen van de achterkant. Nu dus lekker alle ori lampen erin, gewoon zoals het hoort.
 15. Joren

  Jorens Rover 200Vi

  Ze staat er weer glimmend bij :) En onze lieftallige overheidsinstelling vond haar fotogeniek.. 7kmh te hard, mierenneukers 52 euri straight down the bin..
Bovenaan