• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Recente inhoud door Glosy_nL

 1. Glosy_nL

  gefeliciteerd Henry aka @glosy_nl

  Hehe ja echt he 39 jaar alweer bah lol,, lijkt net of je een oude man aan het worden bent. :p achja mag ik bijna de 40 joinen zo gaat dat.
 2. Glosy_nL

  gefeliciteerd Henry aka @glosy_nl

  Hey MrGiorgio, Bedankt! yep serieus al 39, maar zie er jonger uit toch haha:) Ja dat kan wel kloppen, mocht Pasen toevallig in dat weekend vallen komt wel eens voor, valt het net zo op mijn verjaardag met de party.
 3. Glosy_nL

  Het grote "The Party 18" topic

  Helaas 18 December gaat hem niet worden voor ons, echt jammer we hadden er super op verheugd.
 4. Glosy_nL

  Het grote "The Party 18" topic

  Yes, Wij 3en zijn graag van de partij! Nieuwegein wow ja das nogal een andere plek, we moesten ff worstelen met het vervoer! maar we hebben een oplossing gevonden. Nu mag je ons 3 noteren voor the party 18, groetjes, Henry Mixedup (rene) Glosy_nL (henry) SolidSteve (stefan)
 5. Glosy_nL

  The Party 17 HighFlow Compo Topic

  Count me in! ;) ik doe gezellig mee met UT Deathmatch (retro) man.. haha heb ut altijd leuk gevonden ben zeker niet meer zo goed. Ik heb zojuist C&C Generals met Zero Hour geinstalleerd op win10 (met kleine instructie) werkt het goed. Dus installeer deze game sws ;-) Met deze game kunnen we...
 6. Glosy_nL

  Het grote "The Party 17" topic

  Als we team kunnen maken voor compo doe ik altijd graag mee, ik hou wel van beetje competitie. Heb vaak meegedaan met de meeste fun compo's zoals Trackmania, UT maar Counter Strike is zeker een optie ;)
 7. Glosy_nL

  Het grote "The Party 17" topic

  Hola! Zijn er hier dan ook shooter fanaten zoals ik? Mij lijkt het ook leuk om een shooter te doen tegenelkaar.. fraggen op een klassieke manier bijvoorbeeld met de nieuwste Unreal Tournament via Epic (gratis) Game modes zoals Instagib is wel hartstikke tof. 1vs1 kan zelfs ook teamsmaken 2vs2...
 8. Glosy_nL

  Het grote "The Party 17" topic

 9. Glosy_nL

  Het grote "The Party 17" topic

  Hey MrGiorgio, Goededag,Bij deze meld ik me definitief aan. :) Ja ik Glosy_nL en Mixedup zijn weer van de partij, Ik heb het geld ondertussen al overgemaakt. Groetjes, Henry aka Glosy_nL
 10. Glosy_nL

  Het grote "The Party 17" topic

  Het lijkt mij weer hartstikke leuk om te gaan een weekendje om lekker te gamen! :) hopelijk kan ik gaan!
 11. Glosy_nL

  Het grote "The Party 16" topic

  Heb zojuist overgemaakt! Heb er zin in! Om weer gezellig game weekendje van te maken!
 12. Glosy_nL

  Het grote "The Party 16" topic

  Gezellig The Party! Natuurlijk ben ik ook weer van de partij! Glosy_nL speaking.. heb er al zin in.
 13. Glosy_nL

  Het grote "Highflow meeting op The Party 15" topic

  The Party 15 was gezellig, leuk om jullie weer te zien. Is de Groepsfoto ergens online te vinden? Heb ik weer leuke herinnering om toe te voegen ;) alvast tot volgend jaar..
 14. Glosy_nL

  Het grote "Highflow meeting op The Party 15" topic

  Ik ben naar de link gegaan en alles ingevuld en verzonden, is het mogelijk dat je die email waar die link in stond nogmaals naar mij te sturen? ik krijg hem niet gevonden. ben bang dat die bij spam terecht is gekomen.
 15. Glosy_nL

  Het grote "Highflow meeting op The Party 15" topic

  Call of Duty 2 is WW2 is wel een heel oude maar makkelijk te spelen en snel te installeren server op zetten en te spelen. :) met ze allen
Bovenaan