• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Recente inhoud door Geertvs

 1. G

  Gebruikt koelvloeistof

  oke bedankt, dan weet ik voldoende!
 2. G

  Gebruikt koelvloeistof

  Beste highflow members, Ik heb laatst mijn waterkoel systeem verschoond met nieuw koelwater. Nu vroeg ik mij af wat ik met mijn oud koelwater moet doen, Mag ik dit gewoon in het riool wegwerpen of zitten er giftige stoffen in zodat je dit ergens moet inleveren? Ik gebruik kant en klare...
 3. G

  Custom pc grills

  Hier een filmpje hoe deze gemaakt worden:
 4. G

  D5/MCP655 Pomp maakt veel geluid, kapot?

  Het is blijkbaar opgelost.. Ik heb wat gedraaid aan de regelaar en opeens ging ie zachter draaien, wel vreemd mja hij werkt weer ;) Dus deze kan op slot, nog bedankt voor jullie aandacht. mvg, Geert.
 5. G

  Custom pc grills

  Hallo, Ik vroeg me af of jullie aan een speciale grill kunnen komen, op de webshop staan er helaas niet zoveel.. - Naam product: MNPCTech 120mm Overkill Turbine Grill Black - Naam fabrikant: MNPCTech - Omschrijving product: Speciale grill die uit 1/2 inch aluminium is gemaakt. -...
 6. G

  D5/MCP655 Pomp maakt veel geluid, kapot?

  Ja sure, doe ik morgen wel effe dan.
 7. G

  D5/MCP655 Pomp maakt veel geluid, kapot?

  Bedankt voor je reactie, Het geluid is wat minder nu dat ik wat demp materiaal heb gebruikt. Maar ik hoor nog steeds geen verschil tussen stand 5 en stand 1, ik denk dat het draai mechanisme kapot of afgebroken is :( Zal ik hem dan maar terug sturen? hij werkt in principe gewoon..
 8. G

  D5/MCP655 Pomp maakt veel geluid, kapot?

  Hallo, Ik heb een Laing D5-MCP655 12V pomp gekocht op highflow, en heb deze aangeschaft omdat ik een stille pomp wilde. Maar de pomp maakt veel geluid, je kunt de pomp op 5 standen zetten, maar ik hoor geen verschil tussen stand 5 en stand 1. Dat vind ik wel vreemd. Dus mij vraag was; is de...
 9. G

  Radiator bevestigen

  Oke bedankt !
 10. G

  Radiator bevestigen

  Oke dan ga ik dat eerst checken, bedankt! update: Het kan net, heb ongeveer 1 cm speling. Maar ik denk dat ik de shroud weglaat. Ik kan hem nog altijd bestellen.
 11. G

  Radiator bevestigen

  Zal ik er ook een shroud TFC Xtender WHITE Universal 120MM Shroud voor zetten voor betere prestaties, of is dat niet nodig?
 12. G

  120 mm case fans

  Dan denk ik dat ik voor de Scythe 120MM Gentle Typhoon 1850RPM D1225C12B5AP-15 ga, iets meer rpm. Ik heb toch een fancontroller. thx voor je reactie.
 13. G

  120 mm case fans

  Hallo allemaal, Ik ben op zoek naar wat case fans van 120 mm, voor aan mijn XSPC RX360 Black radiator. Welke fans zijn daarvoor het beste? liefst stil en met een goede airflow. Welke kunnen jullie mij aanraden? Ik heb wel een fancontroller, dus ik kan de snelheid gewoon regelen. Bvd, Geert.
 14. G

  Radiator bevestigen

  Oke dan doe ik geen push pull. Nu moet ik nog een paar goede 120 mm fans kopen. Bedankt voor je reactie.
 15. G

  Radiator bevestigen

  Oke bedankt voor je reactie. Maar is het dan niet handig om een push pull setup te maken? Zodat de lucht er sneller door gaat..?
Bovenaan