• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Recente inhoud door fasster

 1. fasster

  Lachen gieren brullen

  <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xXHUdvvHTkw?fs=1&hl=nl_NL"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xXHUdvvHTkw?fs=1&hl=nl_NL"...
 2. fasster

  5970 icm ek block = artifacts and random freeze!

  bedankt, ik zal het eens gaan proberen. Het gekke is wel dat hij het al een 4mnd deed zonder problemen.
 3. fasster

  5970 icm ek block = artifacts and random freeze!

  Zoals de titel al doet vermoeden ervaar ik sinds enkele weken problemen met mijn sapphire 5970 oc editie. Alles werkte prima totdat ik een paar weken terug in een keer de pc op willekeurige momenten freezed of zelfs een harde shutdown, sinds van de week zijn er ook artifacts bij gekomen. Ik heb...
 4. fasster

  [REFUSED] Heatkiller 3.0, Rads, Pomp etc

  1x EK-ASUS NB/SB 1 acetal of plexi?
 5. fasster

  bitspower rad suport

  prima wil je het verstuurd hebben of ophalen?
 6. fasster

  bitspower rad suport

  0. Volledige naam van het product Bitspower RAD Support I 1. Welke datum heb jij het product gekocht? ooit gekregen bij een rad 2. Hoelang heb jij het product in gebruik. nooit gebruikt 3. Waarom wil jij het verkopen? ligt er maar te liggen kan er beter iemand anders mee blij maken 4...
 7. fasster

  5970 bios flashen

  no prob, ik lees lekker mee en leer zo nog het een en ander ;)
 8. fasster

  HighFlow Gallery: http://gallery.highflow.nl

  wat is de max resolutie of groote van de plaatjes die je mag uploaden?
 9. fasster

  WWWicked's Got Married :D

  gefeliciteerd en vele gezonde jaren
 10. fasster

  Advies waterloop!

  Het maakt wat prestaties weinig uit imho maar kwa looks zou ik coor de 1/2 slang gaan. Ik heb ook 3/8 en wou dat ik toen 1/2 had gehaald voordat ik alle fittingen had gekocht voor 3/8. (puur voor de looks)
 11. fasster

  Das Experiment's Edit/Game Machine

  Ik had tot twee weken geleden ook een cosmos 1000 en ik had bij die gewoon met een dremel wat kabel management gaten aangebracht want die mist de cosmos op de belangrijke plekken wel. je ken hem evt lenen die dremel mocht je ook gaten willen maken voor de kabels ik kom ook uit apeldoorn dus....
 12. fasster

  fasster's pc 2.0

  ik zit er over te denken om zoals hierboven ergens aan gegeven de mosfet en de SB heatsinks in een koperen kleur te krijgen nu vraag ik mij af of dat ook een beetje te spuiten is met bijv: dit. dus zou dat een beetje mooi resultaat leveren of moet ik toch iets kopen wat al de kleur van koper geeft?
 13. fasster

  fasster's pc 2.0

  dat is inderdaad een goed idee om de slangen te ontdoen van hun opdruk.\ @dartson koper is inderdaad de kleur waar ik het accent op heb liggen ,shiny coper altijd fijn.
 14. fasster

  [INACTIVE] Intel Desktop Board D945GCLF2 gezocht (Atom 330)

  ok, ik denk er net zo over al wil ik gewoon een core2duo ipv atom. Het is het allemaal net niet vandaar dat ik hem nu alweer verkoop.
 15. fasster

  [INACTIVE] Intel Desktop Board D945GCLF2 gezocht (Atom 330)

  tis niet degene die je zoekt maar het lijkt er op Intel Desktop Board D945GCLF aangeboden | Tweakers.net Vraag & Aanbod Ik heb er toch maar v oor gekozen om een full-size htpc te gaan bouwen dus deze mag weer weg. over de prijs valt te praten.
Bovenaan