• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Recente inhoud door DBRichard

 1. DBRichard

  Het grote Bitcoin en Altcoin Topic :)

  Ik zit goed op mijn BTC en dat blijft nog wel even, 300%+ winst op mijn totale inleg na maandelijks wat kopen sinds Maart vorig jaar ;)
 2. DBRichard

  Het grote "The Party 18" topic

  The Party is van locatie veranderd, interessant, was altijd wel lastig in centrum Eindhoven maar zodra de PC stond kon je direct het centrum in, hoe zou dat in Nieuwegein zijn.
 3. DBRichard

  Het grote "The Party 17" topic

  Ik kwam dit nu pas tegen, is het vanwege de lichtshow toen of de mic? :icon_biggrin: Ook hierbij even mededelen dat ik er niet met de PC bij ben op de volgende The Party, mogelijk kom ik nog langs op spareribs avond maar dat is ook iets wat ik tegen die tijd pas kan garanderen. Ik hoop er in...
 4. DBRichard

  Het grote "The Party 17" topic

  Dit jaar nog niet 100% zeker maar uiteraard laat ik het op tijd weten ;)
 5. DBRichard

  Wat heb jij net gekocht/gekregen??

  Dat zijn de dagen, waarop je met alles thuis komt behalve hetgeen dat je ging halen.
 6. DBRichard

  Wat heb jij net gekocht/gekregen??

  Ik had ze gekocht puur voor muziek maar gamen is verassend goed hiermee.
 7. DBRichard

  Wat heb jij net gekocht/gekregen??

  Deze week na 1,5 maand wachten mijn nieuwe headphones eindelijk binnen gekregen, Sennheiser HD6XX (gelijk aan de HD650's).
 8. DBRichard

  Films/series te verwachten in 2018

  Black Panther is al verkrijgbaar in BLu Ray quality *wink wink* Wees emotioneel voorbereid op Infinity War!
 9. DBRichard

  Wat heb jij net gekocht/gekregen??

  Onlangs eindelijk de waterkoeling items voor het nieuwe Lightclaw project ontvangen van EK :D Yay Het gehele pakket effe bij elkaar. Toch maar 16mm gekozen na lang nadenken. En nog even die eerste zonder Lightclaw logo edit Wat wel betekent dat het LAN systeem eruit moet dus het...
 10. DBRichard

  Nieuwe DBR website!

  Thanks guys :) Ik verwacht dat de meeste opdrachten nog via Social Media binnenkomen maar het is altijd leuk om een verzamelplaats van info te hebben.
 11. DBRichard

  Nieuwe DBR website!

  Hallo Highflowers, Op The Party had ik al gezegd dat de nieuwe website bijna klaar was, en al duurde het langer dan verwacht, hij staat nu eindelijk online met een nieuwe look. "The brand new Designs By Richard website is online! Over the last two months, I have broken down the old website...
 12. DBRichard

  Pics & clips TP16

  Freddy zijn pinball setup En mijn eigen setup
 13. DBRichard

  Het grote "The Party 16" topic

  Was weer een goed jaartje, volgend jaar zeker weer, hopelijk dan wel met een finished build :) En inderdaad, de website zal ergens deze week online gaan, niet alles is dan af maar dat duurt te lang, ik maak wel een postje in een algemeen deel van het forum wanneer ie online staat :)
 14. DBRichard

  Het grote "The Party 16" topic

  Ja en dat vinden wij dus niet chill aangezien wij nu ineens buiten de rij zitten met schermen tussen ons en andere. Vorig jaar speelde we games met elkaar die we normaal niet speelde, het was gezellig en nu zijn wij degene die eruit gezet worden. Ik heb de afgelopen dagen niet op het forum...
Bovenaan