• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Nieuwe DBR website!

DBRichard

New member
Hallo Highflowers,

Op The Party had ik al gezegd dat de nieuwe website bijna klaar was, en al duurde het langer dan verwacht, hij staat nu eindelijk online met een nieuwe look.

"The brand new Designs By Richard website is online!

Over the last two months, I have broken down the old website and rebuild it with a new look and improved functionality.

Even though it is back online now, there is a lot of content that will be added over the next three weeks, including the Vertagear PL6000 review and specific service pages that will be expanded or even completely added, like a product photography page that is currently not online yet.

There are still a lot of improvements to be made but I am happy to present the current new look."

De website is hier te vinden, zoals hierboven al gemeld is er nog veel dat moet worden toegevoegd maar ik ben tevreden met mijn eigen werk.

https://www.designsbyrichard.com/

De grootste reden dat ik een nieuwe website heb gemaakt is omdat de oude website gebruik maakte van verouderde plugins en andere software om de website te updaten en bij te houden, met deze nieuwe site is alles snel aan te passen of toe te voegen. :D
 

DBRichard

New member
Thanks guys :)

Ik verwacht dat de meeste opdrachten nog via Social Media binnenkomen maar het is altijd leuk om een verzamelplaats van info te hebben.
 
Bovenaan