Het bekijken van dit forum als gast is beperkt
  • Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Reageer op onderwerp

Afgelopen weekend met mijn schoonouders, mijn schoonzusje en zwager in Maastricht en Valkenburg beland.


Zaterdag de lunch genuttigd in De Gouverneur Maastricht.


Broodje Belgisch Breydelse ham met honing mosterd saus.


Erg lekker.


's Avonds gedineerd in het restaurant van het hotel waar we in zaten (Vue Des Montagnes in Berg en Terblijt).


Carpaccio van hert met truffelcreme.


Wildstoof (wildgarnituur op grootmoeders wijze).


Dame Blanche als toetje.


Aardig gegeten, dergelijk luxe eten doen wij thuis niet. Maar op vakantie / weekendje weg probeer ik natuurlijk ook wel wat.


Zondag in Valkenburg een Tour d'Amuse gehouden (meer info over die Tour).


Hete bliksem en een toastje met rookworst paté.


Chocomousse met cheesecake.


Salade met wildstoof.


Tomatensoeppie (was de vega optie, anders had het konijn geweest en dat eet ik niet).


Borrelbal met tonijn en een pittige loempia met rundvlees.


's Avonds een lopend buffet bij hetzelfde restaurant/hotel als waar de Tour d'Amuse geeindigd is. Daar de nodige groenten / vlees / vis / salades / ijs naar binnen gelepeld. Alleen geen foto's van genomen van enkel het eten (wel met de familie erbij, maar die deel ik niet online).


Terug
Bovenaan