• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Uitmuntende shopervaring!

DanafromGhana

New member
Beste HigFlow ik wil jullie allen bedanken voor een uitstekende eerste shopervaring die ik bij jullie heb mogen genieten. Bij mijn bestelling was er een flyer met een verzoek mijn shopervaring te delen waarbij mijn mening maar liefs €25 waard was. Nu is dat heel mooi en help ik jullie graag langs al jullie kanalen. Dan nu mijn review:

Ik had een fanhub nodig, dus keek op de site en merkte dat er een oplossing was die beter bij mijn situatie paste. Ik besloot om 2 PWM-splitters te kopen, zodat ik 1 set van 2 ventilatoren op de ene kabel en de andere set van 2 ventilatoren op de andere kabel kon koppelen. Het idee hierachter was dat ze zouden werken met dezelfde snelheid als waarmee ze zijn gekoppeld. Ik kan zeggen dat de kabel van uitstekende kwaliteit is en dat ze werken zoals geadverteerd; vlekkeloos! Ik zou deze 4-pins PWM-splitter aanbevelen als je de hoeveelheid fans wilt uitbreiden of ze wilt groeperen, zodat ze in tandem met elkaar werken. Dit was absoluut een betere oplossing dan een fanhub voor mij en misschien ook voor jouw situatie.

Ik wilde daarnaast enkele ledstrips toevoegen in mijn Phanteks Enthoo Pro M SE-behuizing. Deze case heeft een speciale knop om de LED's te besturen, dus deze kit was de perfecte combinatie om de RGB-effecten in mijn case te verbeteren. Wat dit bijzonder maakt, is dat je geen RGB-header op je moederbord hoeft te hebben als je RGB-effecten wilt ervaren. Dit komt omdat het wordt geregeld door de hardwareknop op mijn case. Als je toevallig een RGB-header op je moederbord hebt, werkt deze kit ook goed, omdat ze een RGB-adapter voor het moederbord hebben toegevoegd om ervoor te zorgen dat je de effecten via het moederbord kunt beheren. Wat ik echt op prijs stelde, is dat deze LED-strips magneten bevatten. Hoewel je de plakstrip in de verpakking kunt gebruiken, werkt het in mijn geval prima met alleen de magneten. Dit is natuurlijk een plus, omdat het betekent dat je de strips eenvoudig in de case kunt verplaatsen, of zelfs naar een andere case als u van plan bent een upgrade uit te voeren. De helderheid van de LED's is ook zeer fel en gaat van heel dim naar heel fel. Ik was zeer tevreden over de kwaliteit van dit product.

Ik aarzelde tevens om mijn SATA SSD te upgraden naar een M.2 960 SSD van Samsung. De reden hiervoor was dat er oververhittingsrapporten waren die resulteerden in beperkingen van een dergelijke SSD. Na het lezen van enkele recensies waarin stond dat de M.2 heatsink-set van EK een van de beste was op het gebied van koelprestaties, kan ik met u delen dat dit zo is. Dit product werkt niet alleen zoals geadverteerd, maar het is ook eenvoudig te installeren. Als u zich zorgen maakt dat uw SSD mogelijk oververhit raakt door oververhitting, helpt dit product u om dat obstakel te overwinnen!

Met Highflow weet u wat u kunt verwachten; hoge kwaliteit en hoge service. Hun voorraadindicatie is erg up-to-date en in mijn geval was het zelfs beter dan verwacht. Er was een product met een ETA van drie dagen, maar mijn bestelling was de volgende dag al klaar voor afhalen. Dat is wat ik een goede voorraadindicatie noem. Als u ze wilt bereiken, neem dan per e-mail contact met hen op voor een snelle antwoord. Hun site staat vol met veel gespecialiseerde producten en als je op zoek bent naar accessoires om je computer mee te upgraden, is het bijna een gegeven dat zij het kunnen krijgen. Ik raad deze winkel ten zeerste aan niet alleen vanwege hun uitstekende voorraadaanduiding, maar ook vanwege hun ongelooflijk effectieve en aardige klantenondersteuning. Klantenservice en betrouwbaarheid zijn erg belangrijk voor mij. Combineer dit met een geweldige winkelervaring en je hebt een winkel die echt hier is om te om een statement te makken, en dan niet alleen voor de liefhebbers, maar ook voor een persoon die net begint in deze sector. Kortom een aanrader!

Ik hoop dat jullie hierbij geholpen zijn!
 
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp starter Titel Forum Reacties Datum
D Shopervaring HighFlow Testimonials / Shopreviews 0
J Shopervaring bij Highflow! HighFlow Testimonials / Shopreviews 0

Vergelijkbare onderwerpen

Bovenaan