• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Tweakers interviews FAT (Femke) en l3p (Peter)

Freddy

Administrator
Forumleiding
Tweakers doet interviews, o.a. met twee welbekende casemodders, namelijk FAT en l3p!
Mocht je die nog niet gezien hebben, check de links hieronder:

Van Femke:

Sieraden maken of computers; het ligt misschien wat ver bij elkaar vandaan maar forumlid FemkeToelezag er wel een combinatie in. Dus toen de goud- en zilversmid in 2012 een casemodding-competitie van ECS ontdekte werd de keukentafel leeggeruimd en ging ze aan de slag. 'Little Scratch' viel in de smaak van het publiek, de Viewers Choice Award was voor Femke Toele.
Sindsdien maakt Femke casebuilds en scratchbuilds. Het moderne zilversmeden noemt ze het zelf. In een bescheiden werkkamer beschikt Femke over de benodigde materialen en kleinere apparaten, en sinds kort heeft ze ook een grotere werkplaats waar het grovere werk kan worden gedaan.

https://tweakers.net/video/13399/gathering-of-the-tweakers-de-casemods-van-goudsmid-femketoele.html
En die van Peter:

We geven het maar meteen toe: al sinds het allereerste seizoen van Gathering of the Tweakers staat l3phoog op onze verlanglijst. En als we jullie vroegen bij wie we nog langs moesten gaan, kwam steevast Peter Brands voorbij. Als je zijn creaties ziet, begrijp je ook al snel waarom. L3p rekent zich met recht tot de top van Nederland als het gaat om casemodding en is voor ons een waardige afsluiter van dit seizoen Gathering of the Tweakers.
Peter ontdekte het casemodden vanuit zijn passie voor hardware en gaming, en heeft zich gespecialiseerd in het gebruik van waterkoeling. Een jaar of tien terug merkte hij dat z’n computer alsmaar warmer werd, maar hardware en water... dat was een gewaagde combinatie. Uiteindelijk durfde hij het toch aan met z’n overgeklokte i7 950-processor. Een rommelig bureau en een lompe computerkast leidden tot z’n eerste grote project: L3p D3sk.
In het dagelijks leven is Peter scheepselektricien en daar werkt hij ook veel met metaal, staal en aluminium. Boren, tappen en slijpen zijn voor hem zodoende een koud kunstje, en hij beschikt bovendien over het nodige gereedschap. Inmiddels doet l3p ook mee aan internationale wedstrijden. Met mods als ‘L3pipe’ en 'Tt D3sk’ viel hij al in de prijzen en van het prijzengeld breidt hij z’n gereedschapskist steeds verder uit.

https://tweakers.net/video/13593/gathering-of-the-tweakers-de-watergekoelde-casemods-van-l3p.html

:peace
 

Vergelijkbare onderwerpen

Bovenaan