• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Shopreview Highflow!

Exeon

Junior Member
Fijn om eens te zien dat het ook anders kan

Na een enkele "dolle, dwaze, onaangename en geirriteerde" ervaringen in het recentelijke verleden bij enkele webshops of semiwebshops ben ik aangenaam verrast door de Highflow.

Persoonlijk vind ik het al belangrijk hoe de website oogt en werkt. Meerdere malen meegemaakt van die shops die "schreeuwen" of nog erger met die "pop-ups" :076: :076: :076:

De webshop van Highflow is overzichtelijk, rustig en met een prima kleurstelling waar ik probleemloos door kon navigeren (zonder de hulp van een tomtom :098:).

Rustig aan was ik een bestelling aan het plaatsen (lees: lekker onderuit hangend op de bank met mijn netbook en een ijskoud biertje) kwam ik toch nog op een puntje/aanmerking.

Netjes bestelling gemaakt(buiten kantooruren) en betaald ging allemaal vlekkeloos. Tot mijn verbazing (toch wel een beetje) kreeg ik niet direct een "geautomatiseerd" bericht in de mail met daarin een orderbevestiging.

Volgende dag netjes mail binnen "bestelling verwerkt en afgerond (Ohh yeah... :055: ) en 1 min later Track and Trace!!!"

Al met al een uitstekende eerste ervaring met Highflow!!!

De complimenten aan de chef zou ik zo zeggen.

Nu zal ik trachten om de webshop in één zin te beschrijven "Highflow is een rustige overzichtelijke webshop met zeer aangename prijzen en een unieke samenstelling kwa aanbod en ondersteuning"

Zodra mijn bestelling binnen is zal ik ook hierover even een review schrijven!

p.s. Het is misschien wel mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste.
 
Laatst bewerkt:

Exeon

Junior Member
Ohh yeah... pakketje is binnen :) uiteraard prima verpakt zo ff snel foto's maken...

1 klein minpuntje die overheerlijke loly is gelijk ingepikt door mijn dochter :( :( :(

update volgt later..

totaal off topic: Mijn dochter wilde ff meedelen dat de loly zeer lekker was :)
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan