• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Nvidia GTX600

Vissa

Vissa!
De eerste kaart komt er aan!

Eerste review nVidia GTX 680 online | Hardware.Info NederlandExtra info:

Het schijnt dat deze GTX680 eigenlijk de GTX660 moet zijn. Er zouden nog 3 kaarten moeten komen die boven deze ,,gtx680'' staan, namelijk: De eigenlijke GTX660TI, GTX670 en de echte GTX680. De naamgeving is veranderd omdat deze kaart al de snelste AMD variant verslaat en Nvidia gaat hier dus een gigantisch sla'tje uit slaan door deze kaart nu als GTX680 te verkopen.

Wat zullen de prestaties zijn van de snelste GK110 gebaseerde single GPU? Als je naar de specificaties kijkt, en al bedenkt dat deze GTX660 de HD7970 al verslaat..... Holy!
Nvidia was idd not impressed bij de prestaties van AMD's serie. Als dit allemaal waar is heeft Nvidia een enorme troef achter de hand, die ze uiteraard flink zullen gaan uitbuiten.

Laat de oorlog maar beginnen! Of is die eigenlijk nu al gewonnen? :icon_lol:
 

enthernal

underwater
Dat komt inderdaad redelijk overeen met de signalen die ik elders al opgevangen heb. Overigens vind ik het ook goed dat ze terug 'uphill' beginnen werken, maar da's een persoonlijke mening. Het enige in dit verhaaltje waar ik schrik voor heb zijn (en de naamgeving zou dit wel eens kunnen bevestigen) is dat de de gk110 kaarten wel eens langer op zich zouden kunnen laten wachten dan daar gepland staat als de GTX660 inderdaad AMD zo de grond in boort. Als Nvidia er dan voor kiest om hun troef in de hand te houden tot AMD met de volgende serie (bijna) klaar is dan wordt dat nog eventjes wachten :(
 
Hu, hoezo staat hier in dat tabelleke van jou dat de GTX680 1024 CUDA's heeft? In de ''mogelijke'' specs van de GTXG680 staan er 1536 CUDA's?

Want als deze GTX680 een zogenaamde GTX660 is, met 512 CUDA's, dan is dat ook scheef?
Welke is nou waar? Wat is wat? :sarc:

Maar dat even terzijde, voor de rest leuke info, dat ze met veel kickass kaarten komen! Al ben ik een beetje van het geld uitgeven aan de PC afgestapt, het blijft jeuken:schaam

We'll see! :D
 

Vissa

Vissa!
Impressed dat dit dus toch een midrange kaart had moeten zijn. Not impressed om te gaan overstappen, daar is het verschil te klein voor. Zo jammer dat de GK110 chip nog niet komt. Ws pas als GTX780 :(
 

Vissa

Vissa!
Ik ben bang dat Nvidia zich voorlopig alleen nog bezig gaat houden met de kaartjes onder deze GK104. Ze hebben geen reden de GK110 uit te brengen op dit moment. Ergens logisch, hebben ze deze als troef achter de hand zodra de 8000 serie verschijnt van AMD. Balen voor ons! :(
 

Das Experiment

Remy
Forumleiding
Wie weet krijg ik wel weer jeuk in de portemonnee.
Wacht eerst wel tot 3gb+ modellen uitkomen en dan kijken wat de prijs doet.

Op dit moment zie ik nog geen reden om van 2x 580 af te stappen.
 

enthernal

underwater
zoals daar ook in de comments wordt gezegd, er is praktisch nog geen nood aan PCI-e 3.0, de 2 wordt met moeite volledig gebruikt. bovendien is het de release driver, dan kan dat soort zaken best wel tbh.
 

Vissa

Vissa!
True, maar ik zou gaan kaart willen voor 500€ waar iets mis mee is.

Nvidia heeft haar drivers aangepast om de kaart op 2.0 te laten werken omdat de releasedrivers, die de kaart wel op 3.0 laten werken, voor problemen zorgen.

Dus is het een driver issue of wat anders? Hoe dan ook, het heeft nu al een bug.
 

Verderf

Junior Member
Dat soort dingen zijn te verwachten als je graag alles als eerst wilt hebben.

Anyway, Ik hou het voorlopig nog wel bij mijn 2 580's :)
 
Bovenaan