• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Lightning McMod

CMos

Junior Member
he Richard, ik heb nog heatpipes liggen die je misschien kunt gebruiken ipv die buisjes, dan heb je meteen dezelfde look. ik weet alleen niet of ze lang genoeg zijn. Stuur je morgen wel even een mail met de details.
 

kier

New member
he Richard, ik heb nog heatpipes liggen die je misschien kunt gebruiken ipv die buisjes, dan heb je meteen dezelfde look. ik weet alleen niet of ze lang genoeg zijn. Stuur je morgen wel even een mail met de details.

Is natuurlijk altijd welkom, maar heb niet te veel ruimte om gekke kuren met heatpipes uit te halen
zal straks ff foto plaatsen, om te laten zien hoeveel ruimte er is
 

kier

New member
Nog ff de foto,s hoe het nu allemaal uitkomt
Heb dus nog heel weinig ruimte om nog iets op het V8 blok te plaatsen, of de pipes anders te laten lopen

Past maar net ;)
 

The Boiler

New member
Kier zat te denken he ja dat doen ik nog wel eens.
Als je nou een soort spoiler maakt van het toetsenbord zodat als je de pc niet gebruikt dat hij boven op ligt als echte spoiler is dat niet iets ?
 

kier

New member


Update!!!

Deze keer geen uitgebreide mod update, maar een niet geheel onbelangrijke sleeve update.
De meeste van jullie weten wel hoe je een voeding sleeved, maar wil best voor de beginners en geintresseerden een kleine tutorial geven.

Gisteren na lang wachten m'n draadjes binnen gekregen, dus gelijk voeding open geschroefdDe kabeltjes even gemerkt mbv merkstift, tot waar de sleeve moet lopenEn alvast wat rode touwtjes op maat gekniptOok de zwarte gekniptWel alle uiteinden ff met aansteker gesmolten. niet te lang smelten, wilt geen stoppels krijgen omdat je dit terug ziet onder je krimpkousEen handig tooltje om de pinnetjes uit de connector te krijgen

Voorheen liep ik altijd te klooien om de krimpkous allemaal dezelfde maat te krijgen.
Nu heeft Mdpc ook voorgeknipte shrinks. Stuk sneller en perfecte maat zo

Zakje rodeEn de zwarteWeer de mooie combie rood/zwartVoor de sleeve erover gaat doe ik altijd een stukje schilderstape over de pin
anders blijft de sleeve hangen, met het gevaar dat het gaat rafelenTouwtje erover heenEn waar gemerkt met stift, het touwtje op z'n plek houdenShrink eroverheen, ik doe altijd net boven de trekontlasting van de isolatie
En eigenlijk altijd met een heatgun, kan uiteraard ook met een aansteker, maar met gekleurde shrink kan het voorkomen dat je zwarte brandplekken krijgt, of erger....bubbelsEn krimpen maarEerste klaar, nog maar een paarZwart ook gedaan. Deze voeding wordt dus om en om

Na 2 uurtjes sleeven, is de 24 pin gedaanEn de rest ook klaarHet vervelende is om alle gesleevde kabels terug in de voeding te krijgen.
Nu ging het weer aardig soepel met de Coolermaster voeding, ruimte genoeg

ff op het bordje geprikt voor de looks

Cpu voeding er ook bij, wat wel een leuk effect geeft zo om en omEn het geheel. Fangrill van de voeding wordt nog wel gespoten enzoUpdate mischien bruikbaar voor sommige. Maar mijn voeding is iig klaar, gelukkig maar.
Is niet m'n favoriete bezigheid maar moet gebeuren

That's it............grtzzz.
 

Vergelijkbare onderwerpen

Bovenaan