• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Kan multiplier niet aanpassen na nieuwe videokaart en overclock fail

Jeroentjeuh

New member
ik zit met een groot probleem ik zelf had een stabiele overclock draaien toen ik mijn nieuwe videokaart der instopte. Ik kreeg geen beeld der van dus ik dacht doe even een cmos reset nadat de pc opstart gaf die aan overclock failed dus ik drukte f1 op in de bios te komen en ging naar me oc profiel en opeens kan ik de optie multiplier niet meer terug vinden((ook gekeken onder AI overclock tuner op manual functie geen resultaat wat normaal wel het geval is)) en mn ram is ook niet meer stabiel draait nu op 1333mhz inplaats van 2133 zodra ik hem instel als 2133mhz dan start de pc op en dan gaat die meteen weer uit zodra ik de cmos reset dan gaat die automatisch naar 1333mhz en hij boot gewoon??

kan iemand mij hier mee helpen want ik sta echt paf ik heb van alles geprobeerd van cmos reset/cmos battarij reset/andere videokaart,andere bios versie,andere ram(kingston value ram)

2600k
p67 sabertooth
2133mhz corsair vengeance cl11 1.5volt

Help Help
 

Jeroentjeuh

New member
Ja maare dat is juist het probleem wat ik ook al eerder aangaf de optie is gewoon niet meer aanwezig ook al zet ik ai overclock tuner op manual... ook heb ik bij de cpu options gekeken of de turbo mode uit stond maare die staat gewoon aan

ram is opgelost....
 
Bovenaan