• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Gamemarathon OstreaLyceum 3 Maart

Duriel

Junior Member
Hallo mede-Highflowertjes:D,


Op 3 Maart zal er op onze school een 'lessenmarathon' georganisseerd worden; 24uur lang allerlei leuke lessen volgen en aan grappige activiteiten deelnemen. Ook zal er een 'gamemarathon' gehouden worden. Deze zal deels voor PC's en deels voor consoles zijn. Om je een indruk te geven van de grootte; er kunnen 50 mensen meedoen aan de gamemarathon. Waarschijnlijk komen er meer inschrijvingen binnen, maar vol is vol...Een georganiseerde marathon dus... maar waar gaan we dit nou eigenlijk voor doen? Voor de fun? Natuurlijk zal het hartstikke leuk worden, maar de marathon is bedoelt om geld op te halen voor het goede doel. Dat goede doel is Going Global van Edukans. Edukans verbindt al 12 jaar scholen in Nederland met scholen in ontwikkelingslanden. Het doel is het onderwijs in ontwikkelingslanden te verbeteren en stimuleren. Ieder jaar staat een ontwikkelingsland centraal als actieland. Dit jaar is dat het land Ethiopië.


Elke deelnemer van de marathon moet minstens 45 euro bij elkaar sprokkelen door bijvoorbeeld sponsors. Dit geld komt wordt, samen met andere acties van school, allemaal 'geïnvesteerd' in projecten in Ethiopië.:045:Overigens; als er leden zijn op het forum die wat aan deze marathon willen bijdragen (en dus het goede doel), we zoeken allebei nog donateurs om ons sponsorbedrag wat groter te maken..:047:

Enfin, een gamemarathon, hard pruttelende computers & game nerds...
Een perfect moment om eens wat mensen met HighFlow kennis te laten maken! Daar gaan Fedmas en ik dan ook voor zorgen!

In dit topic zullen we gedurende de marathon zelf geregeld een update plaatsen. Daarbij ook natuurlijk veel foto's, zo kunnen jullie ook een beetje meekijken..Tot de volgende update..
Fedmas en Duriel
:fsniper:
 

Duriel

Junior Member
Sinterklaasje bonne bonne bonne
Gooi wat in mijn lege lege tonne
Gooi wat in mijn laarsje......Dank u sinterklaaaaaaaasje!

:woot
 

Fedmas

Hardware Enthuisiast
Alles is ingepakt voor morgen :). Ik kom waarschijnlijk lekker HF TS dan, dus ik spreek jullie daar wel. Duriel niet, die knakker geeft geen mic :).
 

Fedmas

Hardware Enthuisiast
Ik pobeer voor jou Om 19.30 er sowieso te zijn. Daarvoor eten en opbouwen, soo dan wel tijd.
 

Fedmas

Hardware Enthuisiast
UPDATE: We zijn er dan. Maar Martin (Duriel) is zo slim om 't verkeerde cabeltje te heben dus uploaden we pics binnenkort pas :)
 

Vergelijkbare onderwerpen

Bovenaan