• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Extra radiator - nieuwe pomp - en GPU waterblok

Ruudje88

Dwarfgeit
Ik ben momenteel bezig met het uitbreiden van mijn custom waterkoeling in mijn Corsair Obsidian350D. Dit is wat ik momenteel geïnstalleerd heb:

XSPC Raystorm CPU blok
XSPC X2O 450
XSPC RX240 Radiator
Corsair AF120 fans

Ik heb verder nog een nieuwe HW labs Black Ice GT Stealth 240 liggen (die bovenin gemonteerd gaat worden). Nu zou ik graag advies hebben over een goed waterblok voor mijn GTX780ti en verder zou ik ook graag een nieuwe pomp willen die in staat is om 2 radiators-CPU-GPU (SLI) te kunnen draaien. Ik heb het volgende op oog:
Laing DDC-1Plus MCP355met een XSPC Laing DDC Acrylic Reservoir top (vanwege de beperkte ruimte)
XSPC Razor + backplate voor mijn GPU

Is de pomp krachtig genoeg? En hoe kan ik mijn loop het beste opzetten (pomp-rad1-cpu-rad2-GPU-pomp)? Verder nog handigheidjes die ik toe kan passen in mijn setup?

Zie bijlage voor huidige setup (en plan).
 

Bijlagen

Freddy

Administrator
Forumleiding
De MCP355 is een aanrader en kan jouw setup prima aan.

Qua waterblok zijn de prestatieverschillen tussen de verschillende merken minimaal, dus gewoon het blok nemen dat je het mooist vindt en past in jouw budget.

Volgorde maakt niets uit, enkel reservoir moet boven de pomp (maar gezien je een pomp+res combo gaat gebruiken, is dat sowieso al het geval).
Volgorde zo doen, dat je het minste slang gebruikt, want hoe minder slang hoe minder weerstand.
 
Bovenaan