• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Explorer.exe loopt telkens vast

Jimy0410

New member
Hoi allemaal,

Sinds vandaag is er een probleem van een paar maanden geleden weer terug,namelijk het volgende:
Het proces Explorer.Exe loopt vast,daardoor kan ik niets meer doen op de taakbalk,via Processen zet ik hem uit,en start ik hem overnieuw,maar dat heeft maar nut voor een paar minuten tot een paar uur,voordat hij weer vast loopt.
Heeft iemand een oplossing voor mij??
Kan het een probleem zijn als ik de taakbalk boven heb,volgens mij niet maar kan het??

Wat heb ik al gedaan? :
-Hotfix via internet gevonden,gedownload en geinstalleerd,hielp niet.
-Virusscans erdoor heen gegooid,helpt ook niet.
-Registry cleaner/Ccleaner erdoor gegooid,helpt deel,maar is binnen notime nutteloos.
-Alle updates van windows en drivers geinstalleerd.

Wat kan ik doen? :
-Herinstalleren.
-Tips opvolgen die jullie geven.

Systeem Specificaties :
-Core 2 Duo E6550 @ 2.33Ghz
-4GB Ram van ICIDU @ 667Mhz
-Dell XPS SLI-650
-Samsung HD642JJ 640GB Sata-II
-Windows 7 Ultimate 64Bit NL

Kortom,kan iemand me even uit de brand helpen,want ik wil niet herinstalleren,want dat is een ellende.(alle programmas en instellingen terug zetten :S )

Alvast bedankt!
Gratz Jimy
 

Jimy0410

New member
Ohai allemaal,

Vandaag even verder gezocht na het aanzetten van mijn PC.
Ik kwam uit op dit :
Geprobeerd,en ja hoor,hij werkt nu weer gewoon merk ik.
Later volgt er nog een update of het wel zeker is ;)

Gratz Jimy
 

Jimy0410

New member
Hoi allemaal,

Het kan toch geen Hardware probleem zijn dit?
Want in Windows 8 gebeurd het nu ook om de zoveel tijd.
Zojuist memtest een HDD test gedaan,en geen fouten gevonden etc...
Wat is het probleem dan?

Gratz Jimy
 

Jimy0410

New member
@wwwicked,

Memtest heb ik vanacht gedraad,no problems found
HdTune als HDD test gedaan.
Maar de fout is eruit,lijkt me :
Verder gegaan op minilaptop,daarop geprobeerd het wireless desksetje van LogiTech te installeren,gevolg : Explorer.exe liep vast.
Dongle eruit,reboot gedaan,weg probleem.
Nu dus maar verder drammen op een MAC G5 setje,tot ik iets met draad krijg.

Btw,bedankt voor het meedenken ;)

Gratz Jimy
 

Vergelijkbare onderwerpen

Bovenaan