• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

[Dienst] 3D printer

ProAce

Master Elektronicus
Sinds een maand of twee heb ik een 3D printer en ik ben er inmiddels bekend genoeg mee om het aan te durven om ook voor jullie te gaan printen. Qua kosten zal het goedkoop blijven gezien ik er niks aan hoef te verdienen, het enigste wat je betaald is het filament en de gebruikte stroom, die kosten hangen weer af van soort filament en printtijd.

Op dit moment heb ik alleen geprint met PLA, maar ik doe graag ervaring op met andere filamenten. Heb je dus iets speciaals, dan gaan we dat gewoon proberen.

Verder zijn de specs:
Buildplatform: 200x200x200 mm
Max temperatuur: 245 C

Dus heb jij voor een casemod of iets anders een 3D geprint item nodig, doe dan een post in dit topic of stuur een berichtje dan doe ik een prijsopgave terug.

XHIeSxq.jpg
tFrRcEl.jpg
rMrbgE5.jpg
HoJwj0M.jpg
 
Laatst bewerkt:

ProAce

Master Elektronicus
Oi oi,

Zou je mij kunnen vertellen wat het kost (inclusief verzendkosten) om onderstaande STL files te printen (en of ze uberhaupt mogelijk zijn om te printen)? En natuurlijk wat de levertermijn is.

http://sw333t.vanwilligenburg.eu/3D/cover1.stl
http://sw333t.vanwilligenburg.eu/3D/cover2.stl

Welke kleur(en) kan je nu overigens in printen?

Alvast bedankt.

De prijs hangt af van de laaghoogte die je aan wilt houden. Oftewel uit hoeveel laagjes het model opgebouwd wordt. Ik kan printen met een laagdikte van 0.05 tot 0.4. Waarbij de laatste het snelst is en de eerste het gedetailleerdst.

Ik krijg morgen wit, zwart en rood filament binnen.
 

Vergelijkbare onderwerpen

Bovenaan