• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

[CCIP] The Next Level

enthernal

underwater
ziet er inderdaad weer zeer vet uit. Het is een goede beslissing voor de stabiliteit om twee 'liften' te gaan gebruiken, maar hoe ga je zorgen dat ze gelijk lopen?
 

PasLis

New member
Nice man..lijkt me idd wat stabieler met 2 kolommen, succes met de build!
Dank je en ja in mijn ogen de beste oplossing.

jumm jummm jummmm
:D

Potjandikkie zeg, hier word weer een kunstwerk gecreëerd hoor! :D
Dank je. :)

Godnondeju, wat een porno vandaag zeg in deze sectie! Prachtig werk!
Dank je. :)

ziet er inderdaad weer zeer vet uit. Het is een goede beslissing voor de stabiliteit om twee 'liften' te gaan gebruiken, maar hoe ga je zorgen dat ze gelijk lopen?
Op de control box zitten 2 poorten en die zijn voor 2 kolommen en dat houd in dat de box 2 kolommen kan aansturen en dus synchroon.

super vett

op naar de volgende update :)
Dank je en binnenkort meer. :)

Dank je Kenneth. :)
 

edje

Junior Member
netjes hoor

meen dat de lasersnijder van je bedrijf is ? en tegen inkoop van het matriaal mag snijden
anders is het wel duur
ben nu voor mijn nieuwe build aan het tekenen
maar ben bang dat het voor mij oudewets met de hand moet (zagen knippen slijpen)
 

PasLis

New member
Dank je en ja de laser snijder is van mijn werk en ik krijg het materiaal tegen inkoopsprijs.In mijn 2 vorige projecten heb ik ook gewoon geknipt,gezaagd en geslepen.Iets uit de hand maken doe ik nog steeds graag.
 

PasLis

New member
Update 2.

Vandaag weer aan de slag gegaan met de desk.Ik wilde eigenlijk de desk aflassen maar ik heb eerst de covers voor de kolommen gemaakt.

Dit zijn de covers voor de kolommen.Aan de slag dan maar.Deze keer weer alles uit de hand gemaakt want dat blijft toch wel het leukste om te doen.

Het materiaal wat ik gebruikt heb is 3mm aluminium.Als eerste heb ik de schuine zijden gemaakt.

Vervolgens heb ik de rest van de delen geknipt.Toen was het tijd om alles samen te stellen.De plaatjes geknipt,geboord en getapt om de covers straks vast te schroeven aan de desk.De plaatjes in de covers gehecht.

Vervolgens heb ik de covers afgelast.Daarna de covers afgewerkt.De covers zijn klaar en zo worden ze straks op de desk vastgeschroeft.Dit was het weer voor vandaag. :)
 

Vergelijkbare onderwerpen

Bovenaan