• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Advies gevraagd m.b.t. 2 maal VGA coolers

vundu

New member
Beste mensen,


Ik heb al een tijdje een watercooling in mijn pc zitten en bevalt prima. Nu heb ik laatst een paar aanpassingen gedaan en begon ik me een beetje te ergeren aan de enorme slangen bedoeling die ik nu in mijn kast heb.

Dit komt voornamelijk door mijn 2 VGA coolers van EK. Ik kon namelijk op mijn 5850 OC kaarten van Club 3d geen volledig block vinden dus was dit de enige oplossing. Zoals op de foto te zien is, moet ik deze een flinke omweg laten maken om ze aan te kunnen sluiten op de loop.

Nu zag ik laatst in een ander topic dat iemand werd geadviseerd een bridge te gebruiken. Nu zou ik dat graag ook willen doen, omdat het er een stuk netter uitziet, maar ik zou niet weten welke onderdelen aan te schaffen.

Misschien dat iemand mij kan adviseren hierover of andere opties weet op mijn vraag.


Alvast bedankt!
 

Bijlagen

Leon89

New member
Dat is inderdaad een flinke wirwar aan slangen ;)
Ik weet niet precies hoe zo'n EK blok aangesloten moet worden en of dat dus gaat passen op jouw videokaarten..
Maar ik denk eigenlijk dat het ook wel lukt als je op beide videokaarten wat 90 graden fittingen zet en daartussen een klein stukje slang. Dan kun je de videokaarten achter elkaar plaatsen in je loop.
 

vundu

New member
Ja ziet er leuk uit he, maar is totaal niet effectief :)

Het idee wat jij voorstelt daar zat ik zelf ook aan te denken, maar ik zag bij dat andere voorbeeld dat er andere opties waren die wellicht een beter alternatief waren. Qua uiterlijk maakt het mij niet zo heel veel uit aangezien de kast dicht is.

Even afwachten of er meer reacties komen en anders ga ik voor het advies dat jij gaf.
Bedankt alvast!
 
Bovenaan