• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Recente inhoud door X-ray

 1. X

  CPU upgrade.

  Bedankt voor de guide. Ik denk dat ik het overklokken ga proberen als ik een nieuwe processor heb, als ik de nieuwe heb dan kan ik het proberen met deze 2600k wat ik nou heb.
 2. X

  CPU upgrade.

  Dan denk ik dat ik wacht tot de 7700k uit komt, en dan maar eens kijken welke ik neem. Ik heb er al wel aan zitten te denken om mijn 2600k te overklokken, maar ik kan nog niet echt een tutorial vinden waar ik goede uitleg krijg, dat is dus ook de reden dat ik het overklokken niet aandurf.
 3. X

  CPU upgrade.

  Ik heb zins de release de Asus Strix GTX 1080 in mijn bezit, ik draai op het moment mijn games op een resolutie van 2560x1440p ultra settings. Op zich draaien de games wel goed, maar bijna bij alle games van de laatste tijd wordt mijn processor 100% gebruikt. Ik bezit nog steeds de i7 2600k, die...
 4. X

  Nieuwe cpu ?

  Ik hou het bij 1x 1080, dat geld van die tweede steek ik dan liever in een nieuw moederbord en processor.
 5. X

  Nieuwe cpu ?

  Mijn moederbord is de MSi P67A-GD65 (B3).
 6. X

  Nieuwe cpu ?

  Ik wil binnenkort een nieuwe videokaart kopen, dat wordt zeer waarschijnlijk de gtx 1080. Mijn processor op dit moment is de i7 2600k, de processor draait op 4200 mhz. Kan mijn processor deze videokaart aan, of moet de cpu ook vervangen worden?
 7. X

  Pc start niet meer op

  Sinds een paar dagen start mijn computer niet meer op, als ik de computer opstart kan ik alleen nog in de bios. Als ik niet de bios in ga, gaat hij verder tot mijn moederbord logo, daarna kreeg ik een foutmelding. De foutmelding was: Recovery Your pc/device needs to be repaired. A Required...
 8. X

  crash Battlefield Hardline

  Deze maand is er een nieuwe patch uitgekomen voor Battlefield Hardline. Na de update heb ik steeds een crash, dit gebeurt altijd tijdens het laden van de volgende map. Ik heb al een paar dingen geprobeerd ( videokaart driver compleet verwijderen en daarna de laatste Nvidia hotfix driver...
 9. X

  Probleem Battlefield 4.

  Ik heb de dlc eindelijk aan de praat gekregen, de dlc stond wel gewoon onder mijn games maar ik moest ze alle 4 opnieuw downloaden (rechter muisknop op elke dlc pack en dan downloaden aan klikken. Het is nou dus opgelost.
 10. X

  Probleem Battlefield 4.

  Ik heb gisteren mijn harde schijf geformateerd en windows er opnieuw opgezet. Daardoor moest ik Battlefield 4 ook opnieuw installeren uiteraard, maar nou heb ik een probleem met alle dlc mappen van Battlefield. Als ik namelijk een server wil joinen krijg ik een melding dat ik de expansion pack...
 11. X

  Nieuwe videokaart kopen.

  Omdat het waarschijnlijk pas in 2015 word koop ik denk ik toch maar gewoon die 780. Daar kan ik inderdaad ook 3 a 4 jaar mee verder.
 12. X

  Nieuwe videokaart kopen.

  Als ik die 780 koop dan is het niet tot het eind van dit jaar, maar het liefst 3 a 4 jaar anders word het een beetje te veel van het goede. Die 580 heb ik de volgende maand ook 3 jaar draaien.
 13. X

  Nieuwe videokaart kopen.

  Ik heb op het moment de MSI GTX 580, ik denk dat ik toch maar wacht tot de 800 serie uit komt. Het is alleen even afwachten hoe Watch Dogs en Wolvenstein The new order gaan draaien met deze GTX 580.
 14. X

  Nieuwe videokaart kopen.

  Wat is eigenlijk de volgende, de 800 series?
 15. X

  Nieuwe videokaart kopen.

  Ik ben op zoek naar een nieuwe videokaart, ik weet al welke ik wil hebben (Asus GTX 780). Maar ik ben eigenlijk ook wel benieuwd wanneer de nieuwe videokaarten uit komen. Iemand een idee wanneer de release datum is van de volgende generatie?
Bovenaan