• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Recente inhoud door PlayGamble

 1. PlayGamble

  Waterblok

  Kun jij deze leveren: https://www.alphacool.com/shop/grafikkartenkuehler/nvidia-fullsize/19797/alphacool-nexxxos-gpx-nvidia-geforce-gtx-980-m05-mit-backplate-schwarz
 2. PlayGamble

  Waterblok

  Dan kom ik op deze uit: https://www.ekwb.com/configurator/waterblock/3831109830376 EOL Kun jij deze nog wel leveren? of eventueel een ander merk.
 3. PlayGamble

  Waterblok

  Hallo, Ik ben opzoek naar een Gigabyte GTX 980 WindForce Waterblok, nu heb ik gekeken op EKWB site en hier kan ik niks vinden, is er nog ergens anders waar ik zoon blok kan halen. Alvast bedankt. Marcel
 4. PlayGamble

  Wat heb jij net gekocht/gekregen??

  Hee, leuke motor man cross je veel? ik wel ik heb zelf een KTM SX150 2011, waar rij je allemaal of doe je meer weilanden enzo?
 5. PlayGamble

  the desk by Hightower

  He, mooie build ga ik zekker volgen. Ik heb nog een 360 fan gril van bitspower liggen dus als je nog een zoek pm me maar zelfde als jij hebt bij je 240.
 6. PlayGamble

  [VERKOCHT] MSI GTX680 (asic 90%)

  Je hebt pm
 7. PlayGamble

  Videokaart waterblock

  Dankje ga denk toch voor een gtx 680 dus als iemand er nog een heeft liggen pm me maar
 8. PlayGamble

  [TKA] Diverse WC hardware

  Hee zijn die multi link de korte of de lange versie
 9. PlayGamble

  Videokaart waterblock

  He, die heeft helemaal geen blok voor een asus r9 270x?
 10. PlayGamble

  Videokaart waterblock

  Hallo allemaal, Ik had een klein vraagje op een forum las ik dat een r9 270x het zelfde water koelblok als een 7870 heeft klopt dit? Ik heb namelijk een Asus 7870 koelblok liggen gaat deze passen op een r9 270x? Alvast bedankt.
 11. PlayGamble

  [GEVONDEN] 5.25" Fan Controller

  Ik heb nog een NZXT Sentry Mesh liggen ik weet niet of je daar wat aan hebt stuur me maar een pm met een bod. nooit gebruikt.
 12. PlayGamble

  Red Black White MOD

  Update #4 Pakketje binnen gehad alles netjes inelkaar gezet kast wezen lektesten en ernaar mooi foto`s voor jullie gemaakt. Nog te doen. - Zijpaneel groter gat en carbon folie helemaal en plexi als raam. - iets aan linke kant met plexiglas & carbon folie. - Aparte loop voor...
 13. PlayGamble

  Red Black White MOD

  Bestelling gedaan bij highflow: Mayhems Red Pastel 1 meter Acryl buis NZXT Frontpanel sleaved kabels Heatstrinks
 14. PlayGamble

  Red Black White MOD

  Update #3 Ik ben weer veder gegaan met het plaatsen van het moederbord en het aanleggen van de loop, hier onder wat plaatjes. Fillport maken
Bovenaan