• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Recente inhoud door kenshinyuo

 1. kenshinyuo

  reggefiber glasnetwerk

  Mooi dat ik niet voor KPN werk :lol: dan had ik allang op straat gestaan. mensen die als nog fotos willen zien:icon_butt: komen meerder aan ! Werk in uitvoering - Konings Glasvezeltechniek Vanrijnglasvezeltechniek http://www.cogasglasvezel.nl/nieuws/#f:
 2. kenshinyuo

  reggefiber glasnetwerk

  Als ik alles moet na lopen en herstellen wat ik zie, dan heb ik zo ie zo nog eens 5x extra levens jaren nodig ben ik bang voor. Vaste regel in het glas dat je met je poten er van afblijft want als jij het als laatste aangeraakt hebt ben jij er verantwoordelijk er voor. Ik doe dagelijks...
 3. kenshinyuo

  reggefiber glasnetwerk

  sorry boy's show's over. :P enjoy, lang geleden dat ik in urk bezig ben geweest :hmm
 4. kenshinyuo

  Bitfenix ["Inspired by Nature"] Gamescom build

  hout print vinyl om over het alu te plakken?
 5. kenshinyuo

  reggefiber glasnetwerk

  Ik heb vrijdag nog enkele jongens van KPN gesproken die Vdsl aanleggen en nieuwe straatkasten verglazen etc. Hardware in de kasten ( nieuwere kasten ) kunnen het behalen qua hardware. maar dit zegt NIKS over de hoofd verbinding naar de hoofdcentrale en overige netwerk systemen. NOC moet het ook...
 6. kenshinyuo

  reggefiber glasnetwerk

  Deze pop is dan zelfs nog 1 van de strakste pops qua patchingen :P Ik zal vanavond zoeken naar fotos van centrales waar het echt om te janken is. Naar mij weten en wat ik zo van de hardware kan lezen is de voeding op de Dislan 1gb/1gb en elke x gezien 10gb?? het is blijft gewoon consumenten...
 7. kenshinyuo

  reggefiber glasnetwerk

  sorry boy's show's over.
 8. kenshinyuo

  Ello

  Alleen op de rad en 200mm staan naar buiten de rest is naar binnen. Iemand een idee welke Fan het beste is op de rad? Ik denk dat hij niet gewoon aantrekt naar buiten toe.
 9. kenshinyuo

  Ello

  200mm in de top 120mm op de radiator 120mm in de front en 2x 120mm in het zijpaneel die voor de HDD zitten Als ik overal een aansteker in de buurt van de Fans houd zie ik de vlam wel voldoende bewegen of meegezogen worden. dus ik snap het niet :021:
 10. kenshinyuo

  Ello

  thanks ;), hij komt zeker bekent voor. ik heb alleen een warmte probleem. met zijcover op me kast is alles 10 graden hoger. Zonder zijcover draait hij tops 43 graden op fullload. Fans niet goedzitten?
 11. kenshinyuo

  Ello

  case is nu vervangen door een phantom :)
 12. kenshinyuo

  Fotos van een oude HDD

  nope nooit in raid geweest, alleen als extern gebruikt.
 13. kenshinyuo

  Fotos van een oude HDD

  Ik heb problemen met fotos te openen van een oude hdd, Hij blijft aangeven dat ik geen permission en geen ownership, Ik heb al een hoop lopen klungelen in security settings zo als de tuts op internet maar krijg nog steeds geen rechten tot. zelfs een tooltje dat take ownership doet. Iemand...
 14. kenshinyuo

  Iemand tips om met 1 schakelaar 2 ledstrips te bedienen en 1 losse led.

  als je in de buurt van oss woont wil ik best voor je solderen. weerstanden en klein matriaal heb ik nog. je zult alleen je eigen schema moeten kiezen hoe jij het spul aangesloten wilt hebben.
Bovenaan