• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Recente inhoud door jrheuwing

 1. J

  Films/series te verwachten in 2020.. en inmiddels 2021

  Ik hoorde afgelopen week dat er weer een nieuwe Kameleon film uit komt. Gezien de trailer lijkt het mij minder dan de originele film. Er zitten teveel moderne elementen in terwijl alles er nog oud uit ziet.
 2. J

  Formule 1 seizoen 2021

  Ik verwacht veel van lachebek Riciardo. McLaren heeft een goed chassis en nu met een Mercedes motor. Red Bull mag wat vaker in de spiegel kijken is mijn verwachting. Mercedes team blijft een apart verhaal die aan de horizon verdwijnt tot aan de finish.
 3. J

  | BIP | Project Subi | Personal Case | PCFixerLimburg

  Ik heb wel eens van 'Add dummy for scale' gehoord, maar dit is de overtreffende trap. šŸ¤“:love::D
 4. J

  Corona ver van mijn bed show?

  Een van de bestuursleden van mijn motorclub heeft een appje gestuurd. Een van zijn kinderen gaat vaak om met een kind waarbij corona is geconstanteerd. Deze week hadden we ook een bestuursvergadering bij hem thuis. Even goed opletten is wel voor mij aan te raden. Zover ik de berichtgeving heb...
 5. J

  Rico vs Badr

  Ik koos voor onbeslist. Ik denk dat Badr weer zijn arm zal breken waardoor de wedstrijd gestaakt wordt. Het is alleen te hopen dat de fans er geen Marokko vs. Nederland van gaan maken. Zulke reacties kom je de laatste dagen steeds vaker tegen op internet.
 6. J

  Lachen gieren brullen

  Als je de aanbieding weg haalt, kom je erachter dat de werkelijke prijs maar ā‚¬ 4489.98 is Ook een mediamarkt aanbieding
 7. J

  Lachen gieren brullen

  Toepasselijk voor de tijd van het jaar
 8. J

  Tesla presenteert Cybertruck

  Ik blijf het een lelijke bak ijzer vinden. Het is wel verbazend dat de enige rondingen de wielen zijn. Je zou verwachten dat Tesla ook een oplossing voor ronde wielen zou hebben om het design in harmonie te brengen.
 9. J

  HighFlow Forum updates, correcties en suggesties topic

  Toppie, altijd blij met zo'n snelle service.
 10. J

  HighFlow Forum updates, correcties en suggesties topic

  Thx(y):coffee: is verdiend. Als ik een tekst selecteer in de quick reply veld. De tweede quote in de afbeelding is geselecteerd.
 11. J

  HighFlow Forum updates, correcties en suggesties topic

  Enkele verbeterpunten als Dark thema is geselecteerd. Bij de accountinstellingen zijn de vinkjes voor de mogelijkheden bijna niet te onderscheiden van de achtergrond. Alleen met goed turen is het verschil te zien. Bij het selecteren van tekst is er zoiets soortgelijks aan de hand. De kleur lijkt...
 12. J

  Wat heb jij net gekocht/gekregen??

  Na 6 jaar was de helm aan vervanging toe. Gelukkig gaat deze volgens de winkel 10 jaar mee. Ben ik alvast klaar voor het komende motorseizoen.
 13. J

  Wat heb jij net gekocht/gekregen??

  Vandaag een nieuwe motorpak gekocht. Na 6 jaar mag er wel iets aan de motor worden uitgegeven. Tevens een aanbieding bij de motorshop. Diverse dingen in de aanbieding die tot 50% korting kan oplopen.
 14. J

  Problemen met windows/hardware

  Met mijn huidige moederbord (ASUS sabertooth) had ik het probleem dat de m2 SSD niet door de UEFI werd herkend. Bleek er een instelling te zijn waar ik kon kiezen tussen SATA en m2. Deze naar m2 gezet en het draait sindsdien zonder problemen (3 a 4 jaar geleden) zonder herinstallatie. Wel iets...
Bovenaan