• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Recente inhoud door jcreations

 1. J

  new in de watercooling wereld

  Kijk m'n buidlog is door. Ik heb daar vrij veel info staan. Verkijk je alleen niet op de kosten die kunnen erg snel oplopen. Wat betreft koeling voor je ram. Mensen doen dat meer voor de looks dan functie. In praktijk geeft het overclocken van je ram maar erg weinig performance verschil bij...
 2. J

  [IN-ACTIVE] Aqua-Computer Aquastream XT USB 12V - Ultra

  0. Volledige naam van het product Aqua-Computer Aquastream XT USB 12V - Ultra 1. Op welke datum heb jij het product gekocht? 23 Januari 2012 2. Hoelang heb jij het product in gebruik gehad? 1 week 3. Waarom wil jij het verkopen? Pomp heb ik vervangen voor een MCP35x2 omdat de aquastream niet...
 3. J

  AlienWare 800D (Clean Style)

  Wat is dat voor een controller op de laatste foto van Alienware?
 4. J

  [FAN ADVIES] Stille 120mm ventilator met pwm fan

  Het kan nog een stukje schelen als je de hdd's ophangt met behulp van bungee koord/elastiek. In m'n 800D maakte het echt veel verschil uit. De hdd cage van de 800D resoneert namelijk gigantisch.
 5. J

  Videokaart probleem (error 43)

  Doet de kaart het wel goed zonder drivers?
 6. J

  Vraagje over plaatsing rads

  Misschien handiger om de in en uitgangen aan de bovenkant te plaatsen zodat het makkelijker ontlucht. Voor de rest lijkt het met geen probleem. Ik heb ook 2 rads achter elkaar aangesloten zonder problemen.
 7. J

  Vissa's 600T 4 fun!

  De temps die de mobo leest verschilt wel een beetje met de core temp. Opzich is het geen drama. Bij mij draait de pomp bij 20% op z'n minimum en bij 60% zit hij op z'n maximale pomp snelheid. Installeer anders even Asus Fan xpert. Daarmee kan je binnen paar tellen zien waar jou min en max ligt.
 8. J

  [Tutorial] Kabels sleeven

  Cable Sleeving Guide - Overclockers Australia Forums hier ook nog een uitgebreide guide.
 9. J

  Water flow rate verschillen

  Ik heb contact gehad met Koolance over dit probleem. Mogelijk heb ik een defecte flowmeter of sensor. Niet helemaal zin om dat ding uit m'n loop te gaan halen voor de RMA, dus laat het maar even voor wat het is.
 10. J

  Vissa's 600T 4 fun!

  De pomp met een witte top is ook wel erg mooi. Tip, met de Asus AI tool kan je heel makkelijk je fanspeeds testen. Daarmee zie je op welke percentages je pomp op z'n min en max draait. Aan de hand daarvan kan je dan je eigen fanprofiel aanmaken.
 11. J

  Welke pomp zou de stilste setup geven: MCP655, MCP35X or MCP35X2 ?

  Ik heb de MCP35X2 en het bevalt me zeer goed. Onder normale omstandigheden (lees: browsen, office etc etc) draait op lage RPM waardoor geluidsproductie erg mee valt. Wanneer ik aan het gamen en dergelijke ben gaat hij automatisch hoger draaien. Geluid is dan wel wat meer maar dan heb ik toch...
 12. J

  Totale afmeting quick disconnect Koolance VL3N ?

  Vergeet ook niet dat ze vrij restrictive zijn en dus je flow belemmeren. Je kan op google een aantal testen vinden erover.
 13. J

  Corsair 800D Simple Black nd Blue

  Ik wil in de toekomst wel gaan sleeven, maar voorlopig laat ik het even zo. De meeste losse draadjes zie je in het echt niet of niet goed vanwege de kijkhoek, dus het heeft nog niet zo veel prio :P Ik heb de MCP35X2 bij Frozencpu besteld.
Bovenaan