• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Recente inhoud door iwanscholten

 1. iwanscholten

  Super Pi 1M Scores

  Mijn eerste score. Ik Ben nog niet bezig geweest met het verder kijken wat ik eraan kan doen, om de score hoger te krijgen. Maar het kan nog een heel stuk sneller zou ik zeggen. Maarja hoger dan Sir in de lijst starten is niet erg :P Daar doe ik het voor :D.
 2. iwanscholten

  Project - FeelTheBeat

  Ik ben terug van vakantie :D Zal zo eens kijken of ik met Sir in contact kan komen van hoe het er nu op dit moment voor staat met de pc. Misschien kan dan nog een update komen ofzo. Ik zal eens kijken wat ik kan doen :D
 3. iwanscholten

  Project - FeelTheBeat

  De update komt zo snel mogelijk. Ik ben dit hele weekend druk geweest, en heb dus niet echt tijd gehad om met Sir te praten. Laat staan een update maken met al die foto's :P. Dit ga ik morgen avond als ik klaar ben met werken gelijk doen. (Als Sir dan op msn is om foto's te sturen:P) Maar gaat...
 4. iwanscholten

  Project - FeelTheBeat

  Thnx, wat wij bedoelen is dat het zo kan. Want het gaat van de res eerst naar de radiator en dan pas naar de pomp ingang. Kan dit? Of hebben we dan kans dat het droogloopt? Dat willen we graag weten. Anders moeten we dat aanpassen.
 5. iwanscholten

  Project - FeelTheBeat

  Daar proberen we achter te komen. Door meer mensen hier te vragen of dit werkt of dat het echt serieus beter is om de pomp om te draaien en geljik op het reservoir aan te sluiten. en dan vanaf de pomp naar het rad te gaan. zodat de pomp nooit droog loopt.
 6. iwanscholten

  Project - FeelTheBeat

  Update! De volgende update is er.Met dank aan Sir serial. Eerst afplakken van de bodem waar de pomp moet komen :) Hier komt dus de pomp. Na het afmeten dus gaten boren :) En de pomp zit op zijn plek. Netjes toch :) De slang van het rad naar de aanvoer van de pomp. Hierover heeft...
 7. iwanscholten

  Project - FeelTheBeat

  Klopt dat ligt niet aan jou. Dat lijkt ook net zo op die foto, dat is schaduw van de flits. Dus dan lijkt het net of er een knik inzit. Ligt dus aan de foto en niet aan jou :).
 8. iwanscholten

  Project - FeelTheBeat

  Update! Sir is weer opgeschoten. Hieronder zal ik een paar foto's laten zien van hoe het er nu voor staat. Eerst een foto van de afgemonteerde GTX680! Zelf vind ik het super mooi staan. Toen is Sir bezig gegaan met het samenbouwen van de Pomp en de pomp top. En hier het eind resultaat...
 9. iwanscholten

  Project - FeelTheBeat

  Foutje? Beetje dubbel gepost zeg maar :O
 10. iwanscholten

  Project - FeelTheBeat

  Ik vind het er al wel goed uitzien. En het word ook een beest van een pc. Vanavond miss even een update met foto's. Zodat de mensen kunnen zien hoe het ernnu voorstaat. Als dat kan. Ik moet nog werken tot 7. Daarna ben ik online dus. We zien wel.
 11. iwanscholten

  Project - FeelTheBeat

  Ja, veel opgeschoten. Ik ben nu aan het werk. Ik zal kijken of ik miss vanavond tijd heb om het topic te updaten. Ga mijn best doen.
 12. iwanscholten

  [CIP] Shirokuro

  Laat maar eens zien wat dit word. Ik ben benieuwd :)
 13. iwanscholten

  Project - FeelTheBeat

  Bedankt! Gaat helemaal goed komen. En Sir kom je nog op msn vandaag? Want posten kun je wel. Dus kun je ook op msn ;) PS. Je laatste setje geheugen is ook onderweg :). Zal er morgen wel zijn.
 14. iwanscholten

  Project - FeelTheBeat

  Nee klopt, maar het belangrijkste nu wel zodat we in ieder geval kunnen beginnen.... Waar we al lang genoeg op hebben gewacht.
 15. iwanscholten

  Project: "1949"

  Follow is aan. Laat maar eens zien wat je kunt. :D Het concept is in ieder geval super! En succes met verhiuzen!
Bovenaan