• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Recente inhoud door hachem

 1. H

  ik probeer sinds gisteren antwoord te krijgen op dr vraag waarom ik nog steeds geblokkeerd...

  ik probeer sinds gisteren antwoord te krijgen op dr vraag waarom ik nog steeds geblokkeerd wordt, maar krijg geen reaktie op mijn emails, en op de telefoon alleen voicemail. kun je mij vertellen hoe dat zit? alvast bedankt.
 2. H

  bestelling nalopen

  nogmaals bedankt voor alles. nu nog alleen de grote stap durven zettem. dit is heel anders dan snel een h60 of een h70 erin zetten!
 3. H

  bestelling nalopen

  toch maar een laatste vraag: heb ik wel een aparte reservoir nodig met de Swiftech MCR220-QP Res 240?
 4. H

  bestelling nalopen

  moeten er geen fittingen aan de radiator? welke? 2 neem ik aan? okay jongens. ik heb er nu wat meer vertrouwen in. ik dank jullie allemaal van harte!
 5. H

  bestelling nalopen

  euh?
 6. H

  bestelling nalopen

  nee! ik dacht dat ze met de radiator kwamen. dus fans erbij, en koelvloeistof. er zitten 2 fittingen bij de cpu block. die passen ook erop. moeetn er geen fittingen aan de radiator kant. en welke?
 7. H

  bestelling nalopen

  de fittingen die in de cpu block horen, zijn bij de block inbegrepen.
 8. H

  bestelling nalopen

  ok, het is nu wel gelukt. ik had eigenlijk meteen al de link zelf kunnen testen? oeps.
 9. H

  bestelling nalopen

  ik heb denk ik alles besteld, een cpu block, de apogee xt, heb ik al. zou jij het willen nalopen en mij evtl wat tips geven. de link naar mijn winkelwagen is: (hoop ik) http://www.highflow.nl/index.php?target=cart_lists&mode=details&cart_list_id=3288 alvast bedankt hachem...
 10. H

  Apogee xt + i7 930

  behalve de apogee xt heb ik verder niets. heet dat block?
 11. H

  Apogee xt + i7 930

  ik heb de switech apogee xt gekocht en dacht dat ik klaar zou zijn, nee dus. mijn systeem: moederbord asus p6td deluxe+ 6GB corsair 1866Mhz intel quad i7 930 msi hd 5770 hawk kast Fractal Design Define R2 voeding: seasonic x-750 2xsamsung f3 1000GB ik wil de cpu flink overcloken (4.2Ghz) en koel...
 12. H

  enige suggestie voor een s775 koeler. ik heb een zalman te koop aangeboden omdat ie niet past op...

  enige suggestie voor een s775 koeler. ik heb een zalman te koop aangeboden omdat ie niet past op mijn nieuwe moederbord, een asus p5q. ik zoek iets dat goed genoeg koelt bij matige overklokking, en still is. alvast bedankt
Bovenaan