• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Recente inhoud door Frostii

 1. F

  Phanteks case en cooler

  Goedemorgen, Is er enige indicatie wanneer de Phanteks P400 Tempered Glass White en de Phanteks PH-TC14PE weer op voorraad zijn? Grtz!
 2. F

  Fittingen spuiten

  Voor een toekomstige mod ben ik beetje aan het oriënteren voor waterkoeling. Of deze er in komt is nog niet zeker (grote uitgave en ben een student enzo). Ik wil 90 graden gouden fittingen hebben. Nu weet ik dat Bitspower en Monsoon deze hebben, maar ik vroeg me af, is het mogelijk om gewoon een...
 3. F

  Wat heb jij net gekocht/gekregen??

  Ledstrips en ledjes binnen gekregen. Vandaag komt als het goed is een nieuw soldeerstation. Kan ik ook weer eens knutselen :D
 4. F

  Corsair Front Panel I/O

  Freddy, Ik wil voor mijn kast de I/O aan de voorkant vervangen, kan jij hieraan komen? - Naam product Corsair Obsidian 350D Front Panel I/O - Naam fabrikant Corsair - Omschrijving product Front Panel I/O - Link/URL naar website van de fabrikant + pagina van het product 350D Front Panel I/O -...
 5. F

  The Party 14: The game is on!

  NICE! Wanneer worden hier de eerste eisen voor bekend gemaakt Freddy?
 6. F

  The Party 14: The game is on!

  Ik ben er ook weer bij! Alleen net zoals vorig jaar ga ik met me eigen clan :). Zal wel weer plaatsen regelen bij jullie in de buurt! Hoe staat het trouwens met de casemod compo? Komt die weer en zo ja is er al meer over bekend! Ik wil dit jaar voor het eerst mee doen :)
 7. F

  Het grote "Highflow meeting op The Party 13" topic

  Ik kom dit jaar ook (eerste keer), zal alleen niet met jullie zijn jammer genoeg maar met mijn eigen groepie mensen. Het toffe feit is wel dat wij in de rij naast jullie zitten (CC)! Dus ik kom sowieso wel even gluren bij de buren :). C you there!
 8. F

  Freddy's Cross Desk :)

  Waarom 16 GB ram en geen 32?? Wat betreft CPU e.d. gewoon een 3930X pakken. Xeon heb je niet veel aan voor particulier gebruik imo. GPU kan ik me aansluiten bij L3p. Volgstand staat aan.
 9. F

  Animo check TP 12

  Ben zeker van plan om te gaan! Of het me toegelaten wordt... druk met school en nog geen idee hoe het zit met de liquide middelen!
 10. F

  Wat heb jij net gekocht/gekregen??

  Vandaag al me spulletjes binnen gehad :). Happy me :)
 11. F

  Corsair 600TM

  Hmm, I've seen this case been mod before. Follow is on, really curious what you make of this :)
 12. F

  Deel hier je mooie wallpapers/bureaublad achtergronden!

  Deze heb ik nu op me enkele 24"
 13. F

  Pigment White (TiO2)

  Hmm is al een strak vooruitzicht! Follow ^^
 14. F

  Mod Shinobi

  Hmm jammer dat je je midplate toch van alu hebt gemaakt. Vond het wel hebben dat je door de zwarte verf heen nog steeds de houtstructuur zag. Maar KUTGW
Bovenaan