• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Recente inhoud door FromDownBelow

 1. F

  [TKA] NZXT Pink Phantom Modded

  Sorry waar ik ingelogd was deed hij het even niet... Bij deze wel.
 2. F

  [TKA] NZXT Pink Phantom Modded

  je hebt DM...
 3. F

  [TKA] NZXT Pink Phantom Modded

  nou vooruit dan... voor 30 incl verzenden neem ik hem van je af! kan ik er misschien nog wat van maken. Is hij nog wel in goeie staat?
 4. F

  Lekke ekwb res x1

  Ja, maar daar stond specifiek onder dat deze voor de x3 was... Ik vrees dat ik gewoon een nieuwe ga kopen van Phobya, deze heb ik ook in een ander systeempje zitten en werkt stik goed.. En dan heb ik gelijk ook zo een anti cycloon dingetje er in ;)
 5. F

  Lekke ekwb res x1

  Hallo, Recent wilde ik mijn watercooling loop weer eens omgooien en bij het opnieuw monteren en vol laten lopen van de loop kwam ik tot de spijtige ontdekking dat er een scheur in m'n plexiglas zit ter hoogte van het schroefdraad. Nu zag ik dat er op hf ook losse tubes verkocht worden en was...
 6. F

  [VERKOCHT] 2x EK-RAM Monarch X4 - Nickel CSQ

  Heb het geld terug gehad van Rooneys.. ik ben geholpen. hopelijk is hij bij andere mensen duidelijker en eerlijker!
 7. F

  [VERKOCHT] 2x EK-RAM Monarch X4 - Nickel CSQ

  Hallo rooneys! Leuk dat ik je hier weer tegen kom.... Ik heb namelijk nog een reservoir van je tegoed via tweakers! Ik heb mijn geld naar je over gemaakt maar heb nooit mijn reservoir gehad van je! Mensen, wees dus gewaarschuwd! Ik zit nog steeds te wachten op je bericht terug. Graag hoor...
 8. F

  [VERKOCHT] Waterkoelset compleet

  Hallo, Ik bied je 110 incl verzenden!
 9. F

  [IN-ACTIVE] xspc ex240 & xspc ex120

  Ik bied 30 Incl. voor het 240 rad.
Bovenaan