• Vragen? Wacht niet langer op de antwoorden! Login of Registreer en plaats jouw vraag! Wij zullen je vragen z.s.m. beantwoorden.

Recente inhoud door dikkiedirk

 1. D

  Fillport extension afsluiten

  Het gaat om de fillport van een MCR140 van Swifftech. Deze fillport zit onder het dak van de PC. In deze fillport zit een fitting gedraaid. Op deze fitting zit 5 cm slang voor het vullen. Dit stukje slang is dus open aan 1 kant en dat wil ik afsluiten. Ik wil dit nog een keer wegwerken in...
 2. D

  Fillport extension afsluiten

  Hoe zet ik dat dan op het stukje slang dat ik wil afsluiten? Hebben die dingen een slangaansluiting?
 3. D

  Fillport extension afsluiten

  Omdat de fillport In mmijn system op een onhandigeplek zit heb Ik hier 45 graden koppeling met een stukje 13/10 slang opgezet. Hoe kan Ik dit netjes afsluiten, met een stop of zo?
 4. D

  Welke opties zijn er voor een draaibare 90 graden koppeling

  Welke opties zijn er voor een draaibare 90 graden koppeling voor 13/10 slang? Ik zoeek eentje voor een krappe ruimte dus moet niet al te groot zijn. Is dan eentje uit 1 stuk beter of een los knietje met een adapter zoals van EKWB. Het komt op een H140-X van Swiftech.
 5. D

  langere harddisk schroeven gezocht

  En bedankt, Bestelling geplaatst.
 6. D

  langere harddisk schroeven gezocht

  Die van EK zijn wel erg lang! En om bij de netwerkwinkel 4,95 verzendkosten te betalen vind ik ook een beetje te gortig. Jammer dat jullie ze niet hebben al waren het er maar 6, konden ze zo mee met de fan grills die ik ga bestellen.
 7. D

  langere harddisk schroeven gezocht

  ik bedoelde deze https://www.inline-info.com/de/produkte/installation-reinigung/schrauben-muttern/5458/inline-schraubenset-fuer-3-5-festplatten-lange-ausfuehrung-8mm-50-teilig waar staan die van EK dan?
 8. D

  langere harddisk schroeven gezocht

  Tjeetje bedankt hoor. 10 schroefjes voor 6 Euro? Hebben jullie ze niet gewoon van Inline? 50 voor 5 Euro? Zijn wel gewoon nikkel en niet zwart maar dat geeft niet.
 9. D

  langere harddisk schroeven gezocht

  hoi, ik zoek schroeven om 3.5 inch harddisk schroeven te bevestigen. ze moeten alleen een paat mm langer zijn dan de standard schroeven van 5mm, zeg maar een 8mm lang. zal wel zo'n amerikaanse maat zijn ze hebben iets groffer draad dan m3. levert highflow deze?
 10. D

  top ek supremacy mx

  Ben anders niet zo kapot van EKWB. Afgelopen donderdag via Paypal betaald maar schijnt nog niet verzonden te zijn, terwijl mij is verzekerd dat het op voorraad was. Heb ook wel een trackingcode gekregen maar dpd kent het niet. Of ik heb een verkeerd nummer gekregen of het is niet verzonden en...
 11. D

  top ek supremacy mx

  waterpomptang is helemaal uit den bezo. beschadigd veel te veel. handvast dan hooguit een kwart slag nadraaien. heb ook antwoord van ek. de full nickel top van de EVO past ook en kan ik kopen voor 20 Euro plus verzendkosten.
 12. D

  top ek supremacy mx

  ik gebruik nooit gereedschap, passen ook niet op ek fittingen. hooguit een keukenpapiertje om iets meer grip te hebben. handvast zodat de o ringen een beetje plat worden.
 13. D

  top ek supremacy mx

  op het moment niet, ben in contact met ek. ff zien wat dat opbrengt.
 14. D

  top ek supremacy mx

  ja ik heb een mx.
 15. D

  top ek supremacy mx

  ja, zoiets zoek ik dus. maar dan van metaal. levert ek die eigenlijk wel? hoe noemen ze dat ding eigenlijk? of past eentje van de supremacy evo ook? als die er wel is tenminste. anders houd ik me aanbevolen voor die van jou. lellerij heb ik ook niets aan natuurlijk.
Bovenaan